Някои от вас разбраха, други не, ама от 2 седмици бях без кола - продадох си Бравата.Е днес пък забърсах колата от тази обява: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...59Снимки мои нямам, в обявата са показателни.Огромни благодарности на колегата Ichkin че се влачи с мен из напечена София от 9 сутринта до 3 следобяд, в кола без клима и ме упътваше най съвестно!Навъртях и около 250км докато си дойда в Хасково. Преди половин час се прибрах, ама разбираемо не ми се спи - денят беше изпълен със събития и макар да съм станал в 4,30 вчера сутринта, скоро няма да ми се приспи...Дали пък да не слезна до гаража да почопля ’новата белисима’...???Засега мога само да кажа че върви много добре, има прекрасен и супер запазен салон и гори много малко. За пръв път в живота ми кола която управлявам аз за 250км ми даде среден разход 4,8л/100км Е да - бавничко карах, ама все пак...Иначе по външния вид има забележки - най вече от камъчета и една гадна чизгия на вратата... Някой да знае къде се продавато от ония маркери - за черното може и да има ефект с едно пастиране отгоре?Тази седмица като я регистрирам и малко пообгрижа ще я снимам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...
Collapse
X
-
Re: Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих
Първо ЧЕСТИТО за новата придобивка :D а относно маркерите, има ги в М.Бриколаж, Практикер, Карфур с две думи почти навсякъде.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Immortal написа:Тя много лачена бе Таз Алфа на пъпа ти излезе...Айде, честито и безаварийно.Пък за почерпката - не бой се, все ще намина някой денAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Честито и от менВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Честито Яворе,направо супер изглежда колата.Много безаварийни километри и да се слушате взаимно дълго време!Чакаме още снимки на хубавицата и разбира се почерпкаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар