Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Което си е не лош размер.Но за нашите пътища 195/65/15 мисля че ще е по-добре. Даже като гледах снимките си мислех че си със 15 ки ?
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
      Което си е не лош размер.Но за нашите пътища 195/65/15 мисля че ще е по-добре. Даже като гледах снимките си мислех че си със 15 ки ?
      Смятам за зимата да си намеря джанти на 15’ и подходящи гуми.Ако някой има за продаване подходящи джанти - да свирка, може и без гуми да са.Ама задължително ги искам да са оригинални джанти на алфа и естествено да стават за 156 Смених нафтовия филтър днес - като го изсипахме в едно легенче наистина имаше малко вода в нафтата - някъде околко 20-30мл. Това е - трябва да се внимава с горивата с тия капризни коли. Пунтото вече близо 2 год и 15 000км е с един филтър - не е измрънкало хич добичето.25лв ми струваше удоволствието с труда - ама спокойствието няма цена.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        pr_00f написа:
        Смятам за зимата да си намеря джанти на 15’ и подходящи гуми.
        Аз зимата съм с 195/60/15 и ми е идеално, като имаш предвид, че със сигурност Варна беше от градовете с най-разбита пътна настилка и снега(леда) беше в изобилие тази зима.Иначе честито за колата! Мнооого хубавка! Идеален избор на двигател и купе......как ми се иска и на мен вече едно такова комби
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
        X