Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОХ НА БАТКО КРААААСАВИЦАТА СЛАДКА, ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ ЕДНА ТАКАВА!
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

След кат вече я видях мога да ти кажа още веднъж Честито колега . Доста добре изглежда количката. със здраве да си я караш.

Коментар

biker_81 написа:
        Колата е много добра ама защо е 2003 та пък има фейслифт само отвътре а отвън си е като старите ?
        Тези с вътрешен фейс започват 2002 (ако не се лъжа), а може и към края на 2001, а тези с външен - след юни/юли 2003 (90% съм сигурен )Страшна е Яворе. Трябва да ги срещнем скоро за една сесия Пък и малко опит да обменим, макар и скромен

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Честито! Прекрасна кола Да я слушаш!И да махнеш кюнеца отзад

Коментар

Да я чипосаш, че тоз двигател (оказа се дзвер голем) в комбинация с тази ск. кутия е грехота да стои сток
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря много за пожеланията!Значи - фейслифта вътрешния е от средата на 2002 до края на 2003. Първите с външен фейслифт съм срещал януари 2004. А в Германия например до края на 2003 са се продавали и първата версия и фейслифта едновременно.Кюнеца няма да го махна, щото ме кефи, а и не е само накрайник, а предишния собственик е сложил спортно гърне, макар че колата никак не е шумна.За чипосване ще помисля, тя колата и без чип си върви страхотно и гори малко, по първи впечатления. До снощи не я бях карал с изключен климатик, оказасе съвсем друга бира - на първа и на втора при рязко подаване на газ почва да дърпа на някъде и да свети ASR-а. Освен това в София гледах една за която се знаеше че е чипосана - работеше доста по твърдо и бе определено по-шумна. Като знам че основно на градско ще я карам - това не е маловажно.Пу-пу да не ми е уроки, засега съм много доволен - я веднага да поплюете и вие Само едно нещо има дето ме чопли - 2 пъти за 5 дни ми присвятка за секунда лампата за вода във горивния филтър - едва успявам да я видя, ама ме притеснява. Ходих снощи до моя майстор - той каза че няма пробка и не може да се източи само филтъра, трябва цялостна смяна, а филтъра е на 6000км. Не знам какво да правя, ще я наблюдавам.Естествено италианката си показа характера още първите дни - купих я в петък, а в неделя отказа да ми включи перката на радиатора отпред. Оказа се лош контакт на буксата на перката, ама ми изкара акъла. После изгоря крушка на десния преден габарит и се оказа супер нестандартна - има ги само в магазини Бош и са 9лв за бройка... Ама това да са проблемите.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Кофти гуми, аз смених 3 марки, докато намеря такива да не губят сцепление при рязко подаване на газ Още повече, че си сток ))В тия времена не бих имал вяра никому, филтъра да ти е 20-30лв - сменяй го
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

много добре изглежда колега ЧЕСТИТО
                  ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                  Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                  Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

emzo написа:
                    Кофти гуми, аз смених 3 марки, докато намеря такива да не губят сцепление при рязко подаване на газ Още повече, че си сток ))В тия времена не бих имал вяра никому, филтъра да ти е 20-30лв - сменяй го
                    Така и реших да направя след една консултация с Христо от Ямбол.Още днес отивам. Иначе изглежда нов филтъра, ама то нах-вероятно никой не е виновен, а някое калпаво гориво.

Коментар

Т’ва щях да те питам ... Явно си зареждал на ЛУКОЙЛ !
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Стига бе, аз която и верига да заредя - нямам ядове.Стига сте ги плюли Лукчетата.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито колега! Разкошен автомобил, много красив и надявам се да те радва дълги години с безаварийната си работа.Аве този модел алфа с какви гуми се кара? Стои ми маалко висока,може и да се заблуждавам, но ако е възможно да И се свали с мъничко окачването...ще е страхотна! Така де ,това си мисля аз и Yavor въобще не е нужно да ми се връзва.п.п. до скоро имаше в продава ,невероятни джанти 17" от 159 ... тъмносив металик, как не си ги видял, да си ги вземеш
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Даааа... Alfa Romeo винаги подсеща за Фарина и Фанджо, за величие в автомобилизма. За ценители, не за всеки.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Вече си крачка по близо до:а ние имаме още бая от скалата :D
                              Прикачени файлове
                              Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                              Jim Morrison

Коментар

Jimy написа:
                                Честито колега! Разкошен автомобил, много красив и надявам се да те радва дълги години с безаварийната си работа.Аве този модел алфа с какви гуми се кара? Стои ми маалко висока,може и да се заблуждавам, но ако е възможно да И се свали с мъничко окачването...ще е страхотна! Така де ,това си мисля аз и Yavor въобще не е нужно да ми се връзва.п.п. до скоро имаше в продава ,невероятни джанти 17" от 159 ... тъмносив металик, как не си ги видял, да си ги вземеш
                                Да ти кажа вярно е това, ама като се замисля я препочитам така височка - по нашите пътища е по-добре, все пак с тоя алуминиев картер... Иначе сваляне е напълно възможно.Гумите са 205/55/16.

Коментар

Working...
                                X