ОХ НА БАТКО КРААААСАВИЦАТА СЛАДКА, ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ ЕДНА ТАКАВА!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля и аз! Вече не съм пешеходец! Ама изневерих...
Collapse
X
-
biker_81 написа:Колата е много добра ама защо е 2003 та пък има фейслифт само отвътре а отвън си е като старите ?
Коментар
-
Humppa
-
Благодаря много за пожеланията!Значи - фейслифта вътрешния е от средата на 2002 до края на 2003. Първите с външен фейслифт съм срещал януари 2004. А в Германия например до края на 2003 са се продавали и първата версия и фейслифта едновременно.Кюнеца няма да го махна, щото ме кефи, а и не е само накрайник, а предишния собственик е сложил спортно гърне, макар че колата никак не е шумна.За чипосване ще помисля, тя колата и без чип си върви страхотно и гори малко, по първи впечатления. До снощи не я бях карал с изключен климатик, оказасе съвсем друга бира - на първа и на втора при рязко подаване на газ почва да дърпа на някъде и да свети ASR-а. Освен това в София гледах една за която се знаеше че е чипосана - работеше доста по твърдо и бе определено по-шумна. Като знам че основно на градско ще я карам - това не е маловажно.Пу-пу да не ми е уроки, засега съм много доволен - я веднага да поплюете и вие Само едно нещо има дето ме чопли - 2 пъти за 5 дни ми присвятка за секунда лампата за вода във горивния филтър - едва успявам да я видя, ама ме притеснява. Ходих снощи до моя майстор - той каза че няма пробка и не може да се източи само филтъра, трябва цялостна смяна, а филтъра е на 6000км. Не знам какво да правя, ще я наблюдавам.Естествено италианката си показа характера още първите дни - купих я в петък, а в неделя отказа да ми включи перката на радиатора отпред. Оказа се лош контакт на буксата на перката, ама ми изкара акъла. После изгоря крушка на десния преден габарит и се оказа супер нестандартна - има ги само в магазини Бош и са 9лв за бройка... Ама това да са проблемите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Кофти гуми, аз смених 3 марки, докато намеря такива да не губят сцепление при рязко подаване на газ Още повече, че си сток ))В тия времена не бих имал вяра никому, филтъра да ти е 20-30лв - сменяй гоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Честито колега! Разкошен автомобил, много красив и надявам се да те радва дълги години с безаварийната си работа.Аве този модел алфа с какви гуми се кара? Стои ми маалко висока,може и да се заблуждавам, но ако е възможно да И се свали с мъничко окачването...ще е страхотна! Така де ,това си мисля аз и Yavor въобще не е нужно да ми се връзва.п.п. до скоро имаше в продава ,невероятни джанти 17" от 159 ... тъмносив металик, как не си ги видял, да си ги вземешПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Честито колега! Разкошен автомобил, много красив и надявам се да те радва дълги години с безаварийната си работа.Аве този модел алфа с какви гуми се кара? Стои ми маалко висока,може и да се заблуждавам, но ако е възможно да И се свали с мъничко окачването...ще е страхотна! Така де ,това си мисля аз и Yavor въобще не е нужно да ми се връзва.п.п. до скоро имаше в продава ,невероятни джанти 17" от 159 ... тъмносив металик, как не си ги видял, да си ги вземешAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар