Попаднах на интересно кръстовище- Т образно с три знака стоп. Питам се кой е с предимство. Тук важи ли правилото десния?Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Т-образно с 3 стопа - кой е с предимство?
Collapse
X
-
Има като идваш от Пловдив посока Пазарджик, ти си с предимство, а не тези които вече са влезли в кръговото.А за трите стопа, най-добре изчакай да минат другите за дане стане някой гаф, ако всеки си помисли че е с предимство.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ogi28b написа:Има ли друго място в България, където кръговото движение е без предимство ( с изключение на Руски паметник в София, заради трамвая)?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ogi28b написа:Искам и аз да попадна на него, къде се намира? То е нещо от сорта на кръговото движение, където всеки влизащ път е без предимство, с изключение на Пловдив. Има ли друго място в България, където кръговото движение е без предимство ( с изключение на Руски паметник в София, заради трамвая)?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
За Т образно ли говорим в темата или за кръгово ?!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ogi28b написа:Искам и аз да попадна на него, къде се намира? То е нещо от сорта на кръговото движение, където всеки влизащ път е без предимство, с изключение на Пловдив. Има ли друго място в България, където кръговото движение е без предимство ( с изключение на Руски паметник в София, заради трамвая)?
Коментар
-
ogi28b написа:Искам и аз да попадна на него, къде се намира? То е нещо от сорта на кръговото движение, където всеки влизащ път е без предимство, с изключение на Пловдив. Има ли друго място в България, където кръговото движение е без предимство ( с изключение на Руски паметник в София, заради трамвая)?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар