ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо няма да стигнем дори и сърбите
Collapse
X
-
-
Scilla написа:Ставаше дума, че един сърбин с пари и възможности в киноиндустрията е загърбил финансовата изгода, за да не злепоставя народа си пред света...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Ако тръгнем така да разсъждаваме, нека споменем и Западна България, така де Македония. Сокоро бях там и ми направи впечетление, че е доста по-чисто. Да не говорим, че шанса да видиш 15 годишно дете да си купува цигарки и алкохол и нищожен и още доста такива дребни примери. Според мен дори и държава като Албания /понеже и там отскочих/ скоро ще ни застигне, но стига спам.Мисля, че малко българи биха направили подобно нещо а ако го направят веднага ще има хора дето да ги обвинят.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Не оправдавам по никакъв начин убийството на мюсюлманите в Босна, но и не мога да приема факта, че само сърбите са виновни за конфликта. Доколкото помня войната пламна заради националистически стремежи и борба за откъсване на сръбски територии от местното албанско население. Нещо като чеченския конфликт в Русия. А още по-малко оправдавам намесата на американците в него. Не беше толкова отдавна, та да сме забравили, че не НАТО а Американската армия бомбандира Белград. Европейските съюзници преди удара бяха против намеса, а и след това не се намесиха пряко в конфликта. Може и да греша - поправете ме. Но с факти. А и защо ли Американците не се намесиха в Чечня?! Аналогична ситуация. Сега вече филм ще правим. Нагледах се на "виетнамските" им филми!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67,мюсолманите в Босна не са албанци!Да не се бъркаш с Косово?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Браво на _жоро_ за позицията.Мислех да пиша точно същото - че са се изложили сърбите вече много със самата война, и ОЩЕ един филм за нея с нищо няма да промени мнението на мислещите хора за Сърбия.Сърбия като нация е най-мразената от мен, винаги мога да се аргументирам.И това, че са по-добре е вярно само отчасти. Безработицата там е много по-голяма, отколкото при нас, а и заплатите им не са чак толкова високи.Карат нови коли, предимно обаче не Пунто 2, а Застава 10 (които са идентични). Щото са си техни и при тях струват колкото у нас 2 по-хубави телевизора.Според мен НИТО ЕДИН Българин няма НИТО ЕДНА причина да симпатизира на сърбите за каквото и да било, освен че имат хубави жени и говорят близък до нашия език (за добро или лошо).Сърбите са главните виновници за безвъзвратното изгубване на 1/3 от територията на България и по-лошото, за изгубването на 1/5 от Българския народ.Сърбите са главните виновници за ВСЯКА една война на Балканите, като почнем от Сръбско-Българската и свършим с последните войни в Косово.Както писа македонският Българин Младен Сърбиновски в една своя пиеса ("Македонски Фауст" - препоръчвам я да се прочете, има я е нета), в сръбския език думата "воевати" (воювам) няма други глаголни времена, освен сегашно.Каквото и да им дойде на сърбите на главите, знайте, че са си го заслужили десетократно.Иначе нямам нищо против всеки отделен сърбин, като човек. Стига да не заговори за Велика Сърбия А постъпката на сърбина от статията е разбираема. Все пак е сърбин. Но това по никакъв начин не ми го издига в очите.
Коментар
-
За пореден път писаното от Immortal все едно съм го писал аз Много ми е приятна компанията на сърби, готини хора са като седнеш на маса с тях, много сме подобни... Обаче това са най-големите шовинисти на Балканите и поради тази причина хич не им симпатизирам. След Съединението на България и Източна Румелия, единствената държава, която ни напада са те...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ей, след написаното от мен, да не ме изкарате пък че симпатизирам на сърбите! Просто мразя американците не по-малко от сърбите, тъй като се месят навсякъде където не им е работа! Че тръгнали и филм да правят! Голям героизъм да мачкаш с бомби с убеднен уран мирно население, под предлог че унищожаваш стратегически цели. Че и посолство някакво даже бяха улучили... А дали във филма щяха да споменат за ракетата, която падна на наша територия и като по чудо нямаше пострадали?!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Ей, след написаното от мен, да не ме изкарате пък че симпатизирам на сърбите! Просто мразя американците не по-малко от сърбите, тъй като се месят навсякъде където не им е работа! Че тръгнали и филм да правят! Голям героизъм да мачкаш с бомби с убеднен уран мирно население, под предлог че унищожаваш стратегически цели. Че и посолство някакво даже бяха улучили... А дали във филма щяха да споменат за ракетата, която падна на наша територия и като по чудо нямаше пострадали?!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:venco67 написа:Ей, след написаното от мен, да не ме изкарате пък че симпатизирам на сърбите! Просто мразя американците не по-малко от сърбите, тъй като се месят навсякъде където не им е работа! Че тръгнали и филм да правят! Голям героизъм да мачкаш с бомби с убеднен уран мирно население, под предлог че унищожаваш стратегически цели. Че и посолство някакво даже бяха улучили... А дали във филма щяха да споменат за ракетата, която падна на наша територия и като по чудо нямаше пострадали?!N.Y. State of Mind
Коментар
-
Immortal написа:Браво на _жоро_ за позицията.Мислех да пиша точно същото - че са се изложили сърбите вече много със самата война, и ОЩЕ един филм за нея с нищо няма да промени мнението на мислещите хора за Сърбия.Сърбия като нация е най-мразената от мен, винаги мога да се аргументирам.И това, че са по-добре е вярно само отчасти. Безработицата там е много по-голяма, отколкото при нас, а и заплатите им не са чак толкова високи.Карат нови коли, предимно обаче не Пунто 2, а Застава 10 (които са идентични). Щото са си техни и при тях струват колкото у нас 2 по-хубави телевизора.Според мен НИТО ЕДИН Българин няма НИТО ЕДНА причина да симпатизира на сърбите за каквото и да било, освен че имат хубави жени и говорят близък до нашия език (за добро или лошо).Сърбите са главните виновници за безвъзвратното изгубване на 1/3 от територията на България и по-лошото, за изгубването на 1/5 от Българския народ.Сърбите са главните виновници за ВСЯКА една война на Балканите, като почнем от Сръбско-Българската и свършим с последните войни в Косово.Както писа македонският Българин Младен Сърбиновски в една своя пиеса ("Македонски Фауст" - препоръчвам я да се прочете, има я е нета), в сръбския език думата "воевати" (воювам) няма други глаголни времена, освен сегашно.Каквото и да им дойде на сърбите на главите, знайте, че са си го заслужили десетократно.Иначе нямам нищо против всеки отделен сърбин, като човек. Стига да не заговори за Велика Сърбия А постъпката на сърбина от статията е разбираема. Все пак е сърбин. Но това по никакъв начин не ми го издига в очите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар