Те Либрите само комбитата са хубави... пък комби на сватба Има от Ланчите много готини лимузини (много по-по от Каппа-та)... Mitko, питай във Ланча форума... там може да намериш някой...Но все пак за сватба, и лимузина щом искаш, помисли си все пак за някой Мерцедес от W140 нагоре... П.П.: имам един приятел, на който баща му има ФОРД Зодиак - ретро... много лачен много готин... използва го да вози абитуриенти и булки... ако искаш мога да го попитам каква му е офертата...?
С такова нещо ще ме е срам да се покажа камули на сватба да ида.Ама нали е форд голяма работа е ся ако беше Волга абсулютно същата работа като тоя дарак ама нали сме американци кви са тия руски тарлатайки
С такова нещо ще ме е срам да се покажа камули на сватба да ида.Ама нали е форд голяма работа е ся ако беше Волга абсулютно същата работа като тоя дарак ама нали сме американци кви са тия руски тарлатайки
Е тя колата е ретро и за това... с Волга не е уместно да се сравнява - може би 2 пъти по-широка и дълга е ... бая хора са се возили с нея...Само го предлагам като вариант все пак! Не е нужно веднага като агенти да се пускате !Поздрави, Асен!
Коментар