Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся италиянска лимузина за сватба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся италиянска лимузина за сватба

Някоя Ланча ще да е...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Либра,Каппа

Коментар

gdd55 написа:
      Либра,Каппа
      Те Либрите само комбитата са хубави... пък комби на сватба Има от Ланчите много готини лимузини (много по-по от Каппа-та)... Mitko, питай във Ланча форума... там може да намериш някой...Но все пак за сватба, и лимузина щом искаш, помисли си все пак за някой Мерцедес от W140 нагоре... П.П.: имам един приятел, на който баща му има ФОРД Зодиак - ретро... много лачен много готин... използва го да вози абитуриенти и булки... ако искаш мога да го попитам каква му е офертата...?

Коментар

ето и снимка имам:
        Прикачени файлове

Коментар

С такова нещо ще ме е срам да се покажа камули на сватба да ида.Ама нали е форд голяма работа е ся ако беше Волга абсулютно същата работа като тоя дарак ама нали сме американци кви са тия руски тарлатайки

Коментар

gdd55 написа:
            С такова нещо ще ме е срам да се покажа камули на сватба да ида.Ама нали е форд голяма работа е ся ако беше Волга абсулютно същата работа като тоя дарак ама нали сме американци кви са тия руски тарлатайки
            Е тя колата е ретро и за това... с Волга не е уместно да се сравнява - може би 2 пъти по-широка и дълга е ... бая хора са се возили с нея...Само го предлагам като вариант все пак! Не е нужно веднага като агенти да се пускате !Поздрави, Асен!

Коментар

Mazgarev написа:
              Поздрави, Асен!
              Това за мен ли се отнася.Кой Асен да поздравя ?

Коментар

gdd55 написа:
                Mazgarev написа:
                Поздрави, Асен!
                Това за мен ли се отнася.Кой Асен да поздравя ?
                Аз се казвам Асен (Приятно ми е!) ... и пращам поздрави... - това имах предвид!П.П.: Хайде стига с ОФТПИК-а

Коментар

Working...
                X