Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Blizoo (КейбълТел Евроком) интернет?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Blizoo (КейбълТел Евроком) интернет?

някой ползва ли нета на blizoo?май беше с модем, през кабелнатанякакви впечатления
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Поне в СтЗ - бягай далече, като дявол от тамян.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Имам познати в София към Евроком, т.е. вече blizoo. Цяло приключение е да обменим пакет (400-500 МВ или повече) от снимки, примерно. Обикновено става след 3-ия опит. За да съм честен, ще кажа, че не са се оплаквали от чести прекъсвания, но скоростта им е ужасно ниска. Докато изтеглят някой филм, им се отщява да гледат.

Коментар

Блях....това е като бг мрежа....същата работа! 1 час преди да завали и ти спира нета :D Поне прогноза за времето не ти трябва! Ако си от София виж lan.start.bg и виж какви доставчици има при вас! Гледай да е "оптичен"! Аз съм към оптик ком и съм доволен! Реагират бързо, рядко има проблеми, скороста е супер (от замунда с 3-4 мб) но естествено има цигании като ТТЛ филтри, ПППОЕ и тн.....
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

доставчиците в квартала ги знаминтересува ме blizoo

Коментар

ако е с модем през кабелната-няма начин да става за нещо повече от това да си провериш пощата и то ако имаш достатъчно търпение.Ако довкъщи ти докарат оптика,вече е друго нещо,но едва ли го правят?!...
            ex.Мареа ТД100

Коментар

питах ги - през модем енай-вероятно за нищо не ставана работа сме към тях, но там системата е различна и нещата летят

Коментар

Бягай от тия далече - за каквото и да било!Само ако няма никакъв друг избор - в някое село например,
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
                  Поне в СтЗ - бягай далече, като дявол от тамян.
                  Що бе какво им е аз пък мислех да опитам на тях как е и тв пакета и нета
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

колеги аз съм на Евроком тоест вече на blizoo и мога да ви кажа,че за Габрово нета е повече от перфектен,връзката ми е 20mbit от замунда тегля с 3,5-4 мегабайта и нито веднъж във буря не ми е спирал нета или намалявала връзката за 2 години ми спира нета веднъж за 1 час поради някаква профилактика на енергото аз съм без модем а директно има кутия във входа някъде.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Абонат съм. Преди време (повече от година) имаше прекъсвания, един път цели 3 дни останах без интернет и се оплаках в комисията за защита на потребителя. И о, чудо. Обадиха се да се извинят, подариха ми 1 месец без такса и оттогава прекъсванията намаляха драстично. Интернета е през кабелен модем, пакетът ми май включва 15 мегабита, но реалната скорост с която свалям е 1.1 мегаБАЙТА. Само за интернет - сигурно ще намериш и по-добри оферти. За 3 в 1 като моята - без да е кой знае какво - не е зле.
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

И аз мислех д аопитам един от пакетите им с ТВ и нет, сега пак съм при тях де от време оно ама съм на ЛАН нет 20мбс и немам никви оплаквания, почти не помня последните 3 години да съм оставал без нет, а тва верваите ми мноо ме нерви и бих запомнил такъв момент Само че ме е шубе сега да се преместя от моя абонамент на такъв с цифрова че земат да ме хакнат на модем а тва наистина си е жив ташак. А пък и скороста е само 10мбс. Та за сега си траика и с еоглеждам за некоя далавера или некои близък сплитер да си копна малко кабелна на аванта че то тва се не трае, на края на месеца с тея сметки уж все по малко па камара пари кат теглиш чертата
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ако е на ЛАН става.Комшията ми е към тях ,само че на ЛАН връзка и е много доволен.

Коментар

чувам добри отзиви за нета им

Коментар

Интернета си е интернет, всичко зависи от типа връзка и от преносната среда. До колегите които казаха, че са доволни - явно оптиката стига до тях и затова няма прекъсвания! Ако кутията и суича са навън - почти гарантирано ще има прекъсвания! Ако имаш избор - недей да се връзваш към големи доставчици, които предлагат 3 в 1, 5 в 6 и тн, защото няма да останеш доволен - или телефона няма да бачка, или телевизора, в най-лошия случай и 3те! Най добре е или към някоя голяма и прехвалена компания като Мегалан например или някоя малка и не толкова известна компания, която ползва оптичните трасета на някоя по-голяма! Спектър имат яка услуга - ПОН мрежа, но това още не е пробвано и аз не бих рискувал :D
                              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                              X