някой ползва ли нета на blizoo?май беше с модем, през кабелнатанякакви впечатления
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Blizoo (КейбълТел Евроком) интернет?
Collapse
X
-
Имам познати в София към Евроком, т.е. вече blizoo. Цяло приключение е да обменим пакет (400-500 МВ или повече) от снимки, примерно. Обикновено става след 3-ия опит. За да съм честен, ще кажа, че не са се оплаквали от чести прекъсвания, но скоростта им е ужасно ниска. Докато изтеглят някой филм, им се отщява да гледат.
Коментар
-
Блях....това е като бг мрежа....същата работа! 1 час преди да завали и ти спира нета :D Поне прогноза за времето не ти трябва! Ако си от София виж lan.start.bg и виж какви доставчици има при вас! Гледай да е "оптичен"! Аз съм към оптик ком и съм доволен! Реагират бързо, рядко има проблеми, скороста е супер (от замунда с 3-4 мб) но естествено има цигании като ТТЛ филтри, ПППОЕ и тн.....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
колеги аз съм на Евроком тоест вече на blizoo и мога да ви кажа,че за Габрово нета е повече от перфектен,връзката ми е 20mbit от замунда тегля с 3,5-4 мегабайта и нито веднъж във буря не ми е спирал нета или намалявала връзката за 2 години ми спира нета веднъж за 1 час поради някаква профилактика на енергото аз съм без модем а директно има кутия във входа някъде.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Абонат съм. Преди време (повече от година) имаше прекъсвания, един път цели 3 дни останах без интернет и се оплаках в комисията за защита на потребителя. И о, чудо. Обадиха се да се извинят, подариха ми 1 месец без такса и оттогава прекъсванията намаляха драстично. Интернета е през кабелен модем, пакетът ми май включва 15 мегабита, но реалната скорост с която свалям е 1.1 мегаБАЙТА. Само за интернет - сигурно ще намериш и по-добри оферти. За 3 в 1 като моята - без да е кой знае какво - не е зле.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
И аз мислех д аопитам един от пакетите им с ТВ и нет, сега пак съм при тях де от време оно ама съм на ЛАН нет 20мбс и немам никви оплаквания, почти не помня последните 3 години да съм оставал без нет, а тва верваите ми мноо ме нерви и бих запомнил такъв момент Само че ме е шубе сега да се преместя от моя абонамент на такъв с цифрова че земат да ме хакнат на модем а тва наистина си е жив ташак. А пък и скороста е само 10мбс. Та за сега си траика и с еоглеждам за некоя далавера или некои близък сплитер да си копна малко кабелна на аванта че то тва се не трае, на края на месеца с тея сметки уж все по малко па камара пари кат теглиш чертатаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Интернета си е интернет, всичко зависи от типа връзка и от преносната среда. До колегите които казаха, че са доволни - явно оптиката стига до тях и затова няма прекъсвания! Ако кутията и суича са навън - почти гарантирано ще има прекъсвания! Ако имаш избор - недей да се връзваш към големи доставчици, които предлагат 3 в 1, 5 в 6 и тн, защото няма да останеш доволен - или телефона няма да бачка, или телевизора, в най-лошия случай и 3те! Най добре е или към някоя голяма и прехвалена компания като Мегалан например или някоя малка и не толкова известна компания, която ползва оптичните трасета на някоя по-голяма! Спектър имат яка услуга - ПОН мрежа, но това още не е пробвано и аз не бих рискувал :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар