мислено,мислено...недоизмисленоказано,казано недоизказаночуто,недочуто...криворазбрано и така до безкрай!!! Така комуникират медиите ни с "луковите глави" в парламента...така ни го и предават на нас...а някои от нас пък чели недочели,важното е как си го проектират в кратуните или инъче казано:нито тоя дето го е мислил е имал точно това предвид,нито тоя дето го е написал е знаел за какво драска,а тия дето го четем-нищонеразбрли коментираме Баси разваления телефон е в тая държава Автора сам си противоречи,като първо казва,че това ще е ограничение за всички,после ей така между другото подмята,че няяяямало да е навсякъде,а само където се налагало...а и щяло да се изградят пешеходни зони и велоалеи(хахахахаха,ей тук вече никой не го повярва) Айде не нас тия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната простотия в държавата ни.
Collapse
X
-
Съгласен съм, глухия чул че слепия видял как куция гони влака. Ако толкова искат да намалеят катастрофите и натоварването на пътищата изобщо - да изнесат целия административен бизнес в ситита извън града, отиваш, паркираш на оргомния паркинг (за който да се построи има място) и си свършваш работата. А не в центъра, който изобщо не е мислен за това, да се наблъскват офиси и офисчета, сврени, да се чудиш де да паркираш. Да го направят за София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе (ей тъй нахвърлям, да не се обиди някой) и в резултат ще имаме едни хубави зелени центрове на градовете, с много пешеходни алеи и достатъчно пространство. Ама никога няма да стане, друго си е да изс*реш един мол, вместо някакво градоначалническо полезно за града решение.
Коментар
-
И за какво са повече легнали полицаи, нали се слагат пред училища и детски градини. Да ги сложат през 10 метра ако искат, а за тва ограничение направо не знам.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Току що ми хрумна "гениална идея’. Вместо да се въвежда със закон, просто спират да оправят пътищата. До спедващата пролет е гарантирам, че всички ще карат дори по бавно. А скоростните отсечки ще позволяват поне 50км. Нали било криза, трябва да се мисли рационалноFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Току що ми хрумна "гениална идея’. Вместо да се въвежда със закон, просто спират да оправят пътищата. До спедващата пролет е гарантирам, че всички ще карат дори по бавно. А скоростните отсечки ще позволяват поне 50км. Нали било криза, трябва да се мисли рационалноShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Толкова загинали ..... толкова ранени.......дрън дрън дрън........защо???Някой от вас колеги да е видял до сега глобен пешеходец, глобен велосипедист или някой пиян дето си върви по платното като цар???Защото аз до сега не съм видял такова нещо. В закона си го пише ясно че за неправилно пресичане може да се наложи глоба с фиш.Чл. 184 (1) Наказва се с глоба до 30 лв.: 1.водач на пътно превозно средство, което не е моторно, както и водач на организирана група пешеходци, на впрегатни, товарни или ездитни животни или на стада, който наруши правилата за движението по пътищата; 2. водач или пътник, който изхвърля от превозно средство предмети или вещества, които замърсяват пътя. (2) С глоба до 5 лв. се наказва пешеходец, който наруши правата за движение. (3) С глоба до 5 лв. се наказва пътник, който не изпълнява задължението за използване на предпазен колан или носене на каска. (4) Когато в резултат на нарушението по алинеи 1 и 2 са причинени вреди на пътното превозно средство, на пътници или на други лица, нарушителят се наказва с глоба от 5 до 20 лвВсички полицаи дето си обикалят пеша с папчиците под мишница и се чудят на кое кафе да седнат ако си вършеха работата както трябва може спокоино да си глобяват по стотина пешеходци на ден и така хората щяха да знаят на кое му се вика пешеходна пътека
Коментар
-
gantcho написа:TAIF написа:Току що ми хрумна "гениална идея’. Вместо да се въвежда със закон, просто спират да оправят пътищата. До спедващата пролет е гарантирам, че всички ще карат дори по бавно. А скоростните отсечки ще позволяват поне 50км. Нали било криза, трябва да се мисли рационалноFIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Наистина е така,когато не пуснеш някой пешеходец и веднага отскочи от някъде полицай или след време ти дойде честитка, а когато някви пресичат както си искат, дори и не на пешеходни пътеки никой не си мръдва пръста. Така че колкото и пътеки да има половината пак ще си пресичат къде им падне.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар