Ето на какво се натъкнах днес: http://www.novinar.net/news/30-km-ch...xNzszNQ==.htmlЗа пореден път политиците доказват , че са класически идиоти !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната простотия в държавата ни.
Collapse
X
-
Ако тва го въведат,за полицаите ще има многооооооо пари. И поне като правят гърбици,да ги правят като хората ! А не така,че само да си разбиваме колите.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе добре е да има строги мерки,ама много строги,че като знам какви безмъртни има по пътищата.....Добре ще е 30км/ч на определени места в градовете.Както и да се вдигнат глобите за пияниците и наркоманите които летят....Аи пак да се явяват на изпит ще е още по добре,че колко много хора познавам които си купили книжка навремето....Просто положението по пътищата е ТРАГИЧНО !!!Fiat fen
Коментар
-
О, потекоха ми сълзи от радост! Сега ще пътувам 2 часа до службата и ще ставам нощес, за да стигна на време. Не, че и задръсванията ще намалеят де. А то всъщност целта е увеличените глоби с най малко 50%. Кой няма да се изнерви, карайки със скороста на каруца.Да не говорим и колко икономично ще стане да се кара само на 2-ра и 3-та предавка.Некадърници! Всичко е на принципа "Виж ония как го направиха" но по-скоро е "Видял жабата, че подковават вола"
Коментар
-
Много ще съм им благодарен да ме научат и на коя предавка да ги поддържам тези 30 км/ч 2-ра или 3-та - that is the question. 1-ва също е вариант. "Друго предложение, което се обсъжда, е всеки шофьор, който се блъсне в стълб, дърво или напусне платното и се преобърне, задължително да губи книжката си и да се явява на изпит, за да получи отново правото да седне зад волана."То наистина, ако се обърнеш с 30 км/ч или удариш стълб, не ти е мястото зад волана Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)". Модераторски екип на fiat-bg.orgShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Споко, отсега е ясно, че това няма да бъде въведено. Ако някъде го има, най-вероятно движението е организирано на 3 нива, като най-горното е магистрала, тука видяла бълхата, че коват вола... Както в много други случаи, де. Да не говорим, че и сега го спазваме, на много места се кара с 20 заради дупките.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
donnna написа:абе нека некой идиот да блъсне детето ти, пък да видим дали така ще приказвате....Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар