Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    VIN написа:
    blondi_74 написа:
    Вин на море няма ли да ходиш?
    Тая година май няма да го видя за първи път до сега не съм пропускал Няма кои да ме заведе, кризааааааааа
    Като отида да ти направя ли клипче , само морски вълни пясък и чайки поне ще го видиш :P
    Да може с високо качество

Коментар

Irka_fihi написа:
      Бандааа, лекар с нож от мен, направо прекалявате тая нощ! Емо не можа да си събере багажа от вас! Утре ще тръгне за морето само с джапанки в сака!
      Стигат му то времето топло , дрехите само пречат

Коментар

Вин ,ще пробвам да е високо, ама бири , цаци и други мезета да снимам ли

Коментар

blondi_74 написа:
          Не не ядене и пиене недей снима, само море, пясък, скали, слънце и монокини

Коментар

VIN написа:
            blondi_74 написа:
            Не не ядене и пиене недей снима, само море, пясък, скали, слънце и монокини
            Я по-добре ела и сам си ги снимай, че може да не хвана всичко в кадър аз само ще те закарам

Коментар

А ще ме върнеш ли???

Коментар

VIN написа:
                А ще ме върнеш ли???
                В никакъв случай, ти да не би да искаш да се връщаш, кой бяга от хубавото

Коментар

Знаеш ли как ми се идва, но обстоятелствата не го позволяват

Коментар

VIN написа:
                    Знаеш ли как ми се идва, но обстоятелствата не го позволяват
                    Знам, и аз до сега само се каня, ама поне за ден-два ми се иска да намеря време

Коментар

Май е време наистина да си лягам а и останахме само ние Лека нощ и приятно изкарване на морето п.с. Чакам клипа

Коментар

Изпратих ти го Лека нощ Вин

Коментар

Ееей изядохте ме .... не можах да спя от вас
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Ееей изядохте ме .... не можах да спя от вас
                            Ми нали си отпуска бре, лягай сега да спиш. Тъкмо ще имаш сили довечера пак да вилнейш из форума.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

VIN написа:
                              Irka_fihi написа:
                              ВИН, ше ми сипеш ли идно вин(у)? Немаше ли у фризера, покрай сладоледа?
                              Дай си чашката има едно отлежало тука щот аз вино рядко пия
                              Aaaa, това съм го изтървалаааа! Нищо, налей ми сега, аз ще изчакам да стане обед и ще си го изпия!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                VIN написа:
                                Irka_fihi написа:
                                ВИН, ше ми сипеш ли идно вин(у)? Немаше ли у фризера, покрай сладоледа?
                                Дай си чашката има едно отлежало тука щот аз вино рядко пия
                                Aaaa, това съм го изтървалаааа! Нищо, налей ми сега, аз ще изчакам да стане обед и ще си го изпия!
                                Ти от обяд ли почваш затуй вилнееш цяла нощ из форума

Коментар

Working...
                                X