Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    strajaro написа:
    Princo написа:
    Страаааааж,ари кажи е,не ма карай да чета.Мързи ме !
    емо каза че си искал гонкаталон за талон
    Тва за талона е няква измислица.Него не го вадя от портфейла.Дори на полицай не им го показвам ! А за гонката ... мисля,че стана ясно . старта ще ти го взема,после ша остана много зад тебе,ама ако толкоз много искаш,аре в неделя ше се пуснем.
    само за пари

Коментар

Е аре стига си се лигавил бе ! За пари ти казах 100 пъти,че няма да се пусна. За шоуто ако искаш таз неделя да се пуснем - казвай.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

rosi написа:
        мали върнах се преди .............години с тез музики Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 май требваше и аз да метна 1 винце
        А не бе! Как издържа - не знам! Аз не мога така да гледам някой да пие и да не се включа, сърце не ми дава! Емо сдаде фронта.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          rosi написа:
          мали върнах се преди .............години с тез музики Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 май требваше и аз да метна 1 винце
          А не бе! Как издържа - не знам! Аз не мога така да гледам някой да пие и да не се включа, сърце не ми дава! Емо сдаде фронта.
          Крие се и ни чете глупостите.Айде едно яко парче ! - http://vbox7.com/play:4132a11d
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Казах лекаааааааааа
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хайде лека на всички от менотивам да сънувам винце

Коментар

Мда, хубаво е парчето. Младежи, и аз се понасям, че ми се схвана задникът на стола.Ако не заспя, ще дойда да си пиша сама - това вече го мога и ставам все по-добра!
                Ванга

Коментар

emzo написа:
                  Казах лекаааааааааа
                  ...и мекаааааааааааа
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    emzo написа:
                    Казах лекаааааааааа
                    ...и мекаааааааааааа
                    И лекоооооо с дюшека !

Коментар

Добрееееееее, ще му кажа!
                      Ванга

Коментар

Princo написа:
                        Irka_fihi написа:
                        emzo написа:
                        Казах лекаааааааааа
                        ...и мекаааааааааааа
                        И лекоооооо с дюшека !
                        И с юрдека!
                        Fiat Marea TD100

Коментар

Сам ли съм брьооооо??? За пръв път ми действа кафе...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                            Сам ли съм брьооооо??? За пръв път ми действа кафе...
                            Не си сам и на мен ми е за пръв път да пия бира и след това за десерт кафе с уиски честно ..не ми се спи изобщо

Коментар

А най-голямата пародия е ,че утре ще трябва да ставам рано...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Съчувствам ти , аз имам 4 часа и половина, след това ще пътувам с колата

Коментар

Working...
                                X