Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    Ирка, едва ли е в състояние да отговори, виж че замлъкна
    Ми и ти да се подкараш от сутрина, по това време вече няма да можеш да говориш...ти мен уважааш ли ма?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

blondi_74 написа:
      Бе обикалят в момента, като се върне ще разкаже. Вин, в отпуск си, що си в къщи няма ли плаж за тебе, Овощник например
      В отпуска съм да, Владо е на Овощник на плаж ама не се обажда като отива аз си стоя у нас, почивам си

Коментар

VIN написа:
        blondi_74 написа:
        Бе обикалят в момента, като се върне ще разкаже. Вин, в отпуск си, що си в къщи няма ли плаж за тебе, Овощник например
        В отпуска съм да, Владо е на Овощник на плаж ама не се обажда като отива аз си стоя у нас, почивам си
        Той като се върне ще се обади със сигурност

Коментар

Мали, направили сте темата денонощна! Нема четене!

Коментар

///// написа:
            Мали, направили сте темата денонощна! Нема четене!
            За всичко са виновни само жените

Коментар

Къде ги видя тия жени?
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Къде ги видя тия жени?
                Цял ден ги гледам тука

Коментар

Ми айде лягам си, да не ме гледаш. Другата булка също я няма. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  Ванга

Коментар

Колеги, в последните няколко седмици се редувате да публикувате мнения, които по същество са безсмислени. Това е СПАМ. Така нарушавате точка 1.8. от правилата на този форум, с които вие сте се съгласили с регистрацията си. Това е последното неофициално предупреждение към всички, които пишете поредици от безсмислени мнения в следните няколко теми:Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа - Темата (вече трета) набъбва, като в нея се обсъжда всичко друго, освен срещите. Предпоследната тема беше създадена през ноември 2009-та година, а до вчера наброяваше над 400 страници , като само за последните два месеца се е удвоила по обем. За среща веднъж седмично, това прави по около 150 мнения средно за всяка среща от тогава досега.Похвали се, оплачи се - Темата (която също не е първа!) също се е удвоила в рамките на последните 3 месецаЗанимание за през нощта, нощна тема - темата (също не е първа!) се е удвоила за по-малко от 3 седмици!В посочените теми пишат изключително едни и същи потребители, които се броят на пръсти. ФОРУМЪТ НЕ Е ЧАТ-СТАЯ!Единственото място, в което е разрешено да се публикуват безсмислици е Спам-тема. Ако на някой не му харесва това - бутонът "Изход" се намира в горната дясна част на страницата. Това предупреждение ще бъде публикувано във всички споменати теми. Не подлежи на обсъждане и на каквито и да е коментари. Потребителите, които продължат да пишат безсмислици, ще бъдат предупреждавани съгласно политиката на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Абе, Александров, само да ме светнеш, какъв трябва да е предметът на разговорите ни в Нощната тема??? Да си говорим за нощта?Ако изискването е да се пише само нощем - така го кажи!
                      Ванга

Коментар

Темите, които губят смисъл и стават чат-теми, обикновено се сливат със спам-темата. Ако си спомняш темата на niki_sixx - тя е част от спам-темата. Тази оТдавна натам се е запътила. (Ако така, както ме поправяш - поправяше всички с грешен правопис форумът ни щеше да е образец за правопис.)

Коментар

Иркееее, не си дърпала силноооооо онази вечер....... По темата - каква гореща нощ е тази нощ .....П.с. Кой е Александров ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ще подраня с 15 минути преди да е почнала ноща,но искам да кажа,че тази вечер,нощта е вери,вери фреш ! Ай лайк ит.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

нощ е когато се стъмниа не след 12

Коментар

Колеги и аз бих казала, че нощта е прекрасна, някой обича ли да гледа звездите ?

Коментар

Working...
                                X