Алфата отпада от надпреварата Сега почвам да се чуда за пунтото 1,2 80КС ...Чуда се има ли смисъл да търса това с 6-те скорости.Другото което ме интересува каква газ се слага обикновена или инжек.И последен въпрос-колко харчи това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя кола да взема
Collapse
X
-
тея алфи вече станаха много комерсиални .. бравотата макар и да имат модели след 2000г аз я броя за кола преди 2000 :D пунтака е по нов ( от новата ера :D ) относно тях .. чистото 1.2 60 коня е пулен умор, като моя туристически автомобил в подписа.. градско яко гори и не откъсва :D спортина - 80коня - гори .. е и понавървява ама никой неможе да ме убеди, че разхода му е под 8 градско без натискане в града.. с натискане 10ка и 10 скорости да им сложат икономия градско няма да видиштака че аз оставам зад JTD пунтака .. 80коня и ако не се лъжа разхода извън градско им го даваха око 4 -4 и нещо на 100Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:тея алфи вече станаха много комерсиални .. бравотата макар и да имат модели след 2000г аз я броя за кола преди 2000 :D пунтака е по нов ( от новата ера :D ) относно тях .. чистото 1.2 60 коня е пулен умор, като моя туристически автомобил в подписа.. градско яко гори и не откъсва :D спортина - 80коня - гори .. е и понавървява ама никой неможе да ме убеди, че разхода му е под 8 градско без натискане в града.. с натискане 10ка и 10 скорости да им сложат икономия градско няма да видиштака че аз оставам зад JTD пунтака .. 80коня и ако не се лъжа разхода извън градско им го даваха око 4 -4 и нещо на 100
Коментар
-
Ако автора беше писал примерно- Коя жена да взема, щеше да е иронично или най-вече смешно. А на въпроса - коя кола да взема, ами направи избора, както със жените колега. Т. е. по-младата! Или по- здравата, по мощната... Абе става и по-вървежната. П.П. Може и по икономичната. В никакъв случай по-слабичката или по амортизираната. И в избора на кола, както и на жена, ще ти изяде главата.Fiat Marea TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар