Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя кола да взема

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алфата отпада от надпреварата Сега почвам да се чуда за пунтото 1,2 80КС ...Чуда се има ли смисъл да търса това с 6-те скорости.Другото което ме интересува каква газ се слага обикновена или инжек.И последен въпрос-колко харчи това

Коментар

тея алфи вече станаха много комерсиални .. бравотата макар и да имат модели след 2000г аз я броя за кола преди 2000 :D пунтака е по нов ( от новата ера :D ) относно тях .. чистото 1.2 60 коня е пулен умор, като моя туристически автомобил в подписа.. градско яко гори и не откъсва :D спортина - 80коня - гори .. е и понавървява ама никой неможе да ме убеди, че разхода му е под 8 градско без натискане в града.. с натискане 10ка и 10 скорости да им сложат икономия градско няма да видиштака че аз оставам зад JTD пунтака .. 80коня и ако не се лъжа разхода извън градско им го даваха око 4 -4 и нещо на 100
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

е чак па 4 и нещо.... 5 с 80-90 и си ти

Коментар

uBoy написа:
          тея алфи вече станаха много комерсиални .. бравотата макар и да имат модели след 2000г аз я броя за кола преди 2000 :D пунтака е по нов ( от новата ера :D ) относно тях .. чистото 1.2 60 коня е пулен умор, като моя туристически автомобил в подписа.. градско яко гори и не откъсва :D спортина - 80коня - гори .. е и понавървява ама никой неможе да ме убеди, че разхода му е под 8 градско без натискане в града.. с натискане 10ка и 10 скорости да им сложат икономия градско няма да видиштака че аз оставам зад JTD пунтака .. 80коня и ако не се лъжа разхода извън градско им го даваха око 4 -4 и нещо на 100
          Гледах в 1 каталог на това дето е 1,2 80кс му дават 6 разход комбиниран ако е 6 добре е :D но и аз като теб мисла че ще е доста по високо Тези JTD-то ми харесват.За сега съм останал между него и и това дето е 1,2

Коментар

ПичШ .... главЪта си режем аку си вземеш JTD и си недоволен ... Само го пробери х’арно ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
              ПичШ .... главЪта си режем аку си вземеш JTD и си недоволен ... Само го пробери х’арно ...
              Понеже гледам че имая точно такова.Да те питам - как е електрониката казаха ми че мн зле било от към тази страна .И капризно ли е на нафта-намирам си евтина

Коментар

Ако автора беше писал примерно- Коя жена да взема, щеше да е иронично или най-вече смешно. А на въпроса - коя кола да взема, ами направи избора, както със жените колега. Т. е. по-младата! Или по- здравата, по мощната... Абе става и по-вървежната. П.П. Може и по икономичната. В никакъв случай по-слабичката или по амортизираната. И в избора на кола, както и на жена, ще ти изяде главата.
                Fiat Marea TD100

Коментар

Working...
                X