Колега някой ако знае да помогне. Тези лайсни които държат стъклото на къде излизат и как най-лесно мога да ги изкарамМерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля стъкло от ПВЦ дограма?
Collapse
X
-
Значи се почва от по-дългите стъклодържатели, трябват ти тънка шпакличка, права отвертка - възможно най-широката и гумен чук, той служи за слагане обратно на стъклодържателите. Започваш от средата дето са стрелките трябва да издърпаш стъклодържателя към вътрешността на прозореца и лека полека почва да отлепва Отлепи ли колкото да си мушнеш пръстите дърпаш смело и си излизат лесно. Като свалиш двата вертикални ( те задължително се свалят първи) се свалят и хоризонталните. После при слагането на стъклото те първи се слагат (хоризонталните) . Особеността идва при слагането пак на вертикалните държатели - изкривяваш го за да влезе в ъглите горе и долу и почваш с гумения чук докато прилепне навсякъде. Дано си ме разбрал, а и нямам хубава снимка на прозорец да обясня по-добре.
Коментар
-
Interceptor написа:Да благодаря утре ще опитам пак че вече окипазих едното уплатнение.Иначе искам да ги махна за да стигна до външната страната на стената че май ще си слагам топлоизолация
Коментар
-
Е аз няя да ти обясняям са по интернето ... само ша ти кажа да внимаваш къде има подложни клечки и къде степенчати да запомниш как са заклинени и колко, че после да не стане на една страна :D Фикс е, за това е лесно ... принципно трябва да е заглавено в два противоположни ъгъла със степенчати ...П.П. : Кат ръчкаш с тия отвертки и шпакли дет ти викат ... внимавай да не нараниш стъклодържателя, защото редовно става тоз номер от непросветените ... Че дори аз в нас си усрах един ... П.П. 2 : Гледах клипчето ... неправилно е ... първо се свалят големите /в случая лява и дясна/ и после горна и долна ... П.П. 3 : Внимавай да не сбъркаш после лява и дясна, защото може да отвори фуга ... важно е и т’ва Ае стига п.п-таFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар