Та въпросния Преносим комютър остана без работещо юсб защо ли?При свързване на юсб плъх/оптичен/ същия не свети.При свързване на преносим хард диск без допълнително захранване тъчпада и той отказва и единствения начин е да изключа компа от бутона за пуск.Компа е на 3 години и половина и май плаче за нов.По първоначални предположения захранването на юсб е аут.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fujitsu Siemens Amilo Li1720 USB-тата починаха.
Collapse
X
-
Ако е само захранването е добре. Да не си направил нещо късо и затова да не искат да тръгнат. Опитвали да му махнеш всякакво захранване да постои малко и след това отново да го включиш. Може да има някаква защита. Веднъж съм правил късо на USB и само след напълно премахване на захранването за известно време се оправи.
-
Окъсяване на USB порт обикновено предизвиква тотална смърт на компютъра. Tornado - от Device Manager на My Computer - изтрий ВСИЧКИ USB устройства, HUB-ове и всичко, което има USB в името си, рестартирай изчакай Windows да си ги намери и кажи какво е станал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Окъсяване на USB порт обикновено предизвиква тотална смърт на компютъра. Tornado - от Device Manager на My Computer - изтрий ВСИЧКИ USB устройства, HUB-ове и всичко, което има USB в името си, рестартирай изчакай Windows да си ги намери и кажи какво е станал.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
syscop написа:Включи му външен хъб със захранване и някакво устройство - мишка, диск или там каквото имаш. Тоя надпис на картинката казва следното - host контролера е установил, че има нещо закачено, но не може да го прочете.peho написа:Tornado, това не означава че проблема ти е в usb-тата, може устройството което включваш да не е добре.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:...Оправия няма.Сериозно мисля за карта PCMCIA с USB.Steliyan's Life!
Коментар
-
Tornado написа:Не съм писал отдавна ,но лаптопа загина още на 12.07 на почивката в Созопол.Черен екран и нищо друго.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар