Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ресет на мастилница+глава за мастилено струен принтер.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Yavor написа:
    ruNNer написа:
    При Каноните май главите не са проблем , а картриджа , който май го даваха за 2000 копия и е доста пари. Иначе не знам какво не им харесвате на мастиленоструйните. Вярно че са по-трудни за поддръжка , но ако искате копие което трудно се разпознава от оригинала както и снимки това е принтера.
    Говориш така защото не си виждал снимка разпечатана с висок клас лазерен...
    Пропуснал съм да спомена че говоря за домашна употреба. Тук и мястото което заема е от значение , да не говорим за цената. А иначе наистина си признавам че не съм виждал лазерен с висока резолюция. Ползвам Тошиба Е-студио 281c който е маса пари , но цветната му резолюция е само 1200х600 и цветното му копие е далеч от качеството на домашния Канон.
    Brava 1.6 ELX

    Коментар


      #17
      pixelbs написа:
      и аз имам проблеми с картриджа на Lexmark X3350напълнихме ги .но принтъра не ги приема пък новите с около 50-60 лв
      Действай като мен! Въпроси, съвети, обръщане на нета със сървърите надолу... При мен засега се закрепи положението. Не успях да накарам принтера да забрави за нивото на мастилото преди той да реши, че капацитета на мастилницата е изчерпан и изпише грешка. След това обаче го измамих. Предполагам, че и за твоят принтер има решение.А относно мастиленоструйните принтери... въпросният, който мен ме тормози не е съвсем за домашна употреба. На ден печати средно по 10-20 стр. а главата издържа почти половината копия, които от Канон уж гарантират. Около 160-180 страници при положение, че съм му дал най-ниско качество на печат и не печатя табели, снимки, или таблици, а обикновен текст. В този ред на мисли по-удачно е да бяхме купили лазарен принтер, но човек се учи от грешките си... А за качеството на печат - спор няма, че е перфектно!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #18
        Vladim написа:
        ...След като видях, за какво иде реч едва ли ще си купя мастиленоструйно устройство. Или ако е такова то ще е доста висок клас, иначе: лазер!
        Високият клас са още по-зле - някои тарикатлъци не бачкат, а чиповете са по-умни. Допълнително - оригиналните мастила наваксват цената на устройството за две смени.От Канон "дават" някаква бройка копия, но условието е - 5% покритие/цвят на лист А4. Това е стандартна машинописна страница само текст. Проблема с Lexmark: там спасение почти няма. Отвратителни принтери на ниска цена.Относно ежедневната употреба - до ден днешен не се е намерил човек, който да ме убеди, че в бизнеса има рационално обяснение за цветен печат. Освен специфични задачи ИЗИСКВАЩИ цвят.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

        Коментар

        Working...
        X