Става въпрос за черната мастилница PG-512 на Canon. Изхитрих се уж да пълня мастилниците с мастило, но японците някак са по-хитри! :D След напълването индикаторът за количеството мастило продължи да бъде на минимално ниво и след 50-60 копия принтерът изписа грешка: главата/мастилницата да се смени! Та въпросът ми е знаете ли откъде да си купя ресетиращо устройство на чипът в главата за да мога да я пълня с мастило, или фирма, която да ми програмира главата така, че принтерът да я разпознава, като вечно пълна? Само да спомена, че нова струва между 33 и 43лв. а и хич не кара дълго! Моля за конкретни предложения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ресет на мастилница+глава за мастилено струен принтер.
Collapse
X
-
http://www.inkbank.com.au/category66_1.htmТук ги има описани ама като модели принтери , а не като мастилници. Общо взето такива са цените независимо дали е "вечно пълен чип" или "chip resetter". Най-евтиният "chip resetter" който съм намерил за моите CLI-521 е около 60 лв в Ebay. Реших че ми е по-лесно отвреме навреме да проверявам нивата на мастилниците защото както и да го погледна това са си 5 шишенца по 100мл. мастило.ЕДИТ: Про-Карт са вносители на ИнкБанк доколкото знам.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
emzo написа:@Vladim - модела на принтера ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim, пробвай моля те следното - след като вече ти е ревнал за кертриджа - натисни и задръж STOP (Cancel) бутона на принтера за 5 секунди. Кажи ни после резултата!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Vladim, пробвай моля те следното - след като вече ти е ревнал за кертриджа - натисни и задръж STOP (Cancel) бутона на принтера за 5 секунди. Кажи ни после резултата!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
$17.97 струва chip resetter за Canon. Безплатна доставка.Връзка.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
jenshen73 написа:Vladim, пробвай моля те следното - след като вече ти е ревнал за кертриджа - натисни и задръж STOP (Cancel) бутона на принтера за 5 секунди. Кажи ни после резултата!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:Vladim, пробвай моля те следното - след като вече ти е ревнал за кертриджа - натисни и задръж STOP (Cancel) бутона на принтера за 5 секунди. Кажи ни после резултата!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Докато се оплескаш я с мастилото я с пълненето. Или решиш да и направиш профилактика със спирт Всъщност моят опит с мастилата е твърде скромен - доста бързо ги отказах Но се радвам, че старият трик с Cancel(Stop) работиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
При Каноните май главите не са проблем , а картриджа , който май го даваха за 2000 копия и е доста пари. Иначе не знам какво не им харесвате на мастиленоструйните. Вярно че са по-трудни за поддръжка , но ако искате копие което трудно се разпознава от оригинала както и снимки това е принтера.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:При Каноните май главите не са проблем , а картриджа , който май го даваха за 2000 копия и е доста пари. Иначе не знам какво не им харесвате на мастиленоструйните. Вярно че са по-трудни за поддръжка , но ако искате копие което трудно се разпознава от оригинала както и снимки това е принтера.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар