Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ресет на мастилница+глава за мастилено струен принтер.
Collapse
X
-
Brava 1.6 ELX
-
pixelbs написа:и аз имам проблеми с картриджа на Lexmark X3350напълнихме ги .но принтъра не ги приемапък новите с около 50-60 лв
Въпроси, съвети, обръщане на нета със сървърите надолу...
При мен засега се закрепи положението. Не успях да накарам принтера да забрави за нивото на мастилото преди той да реши, че капацитета на мастилницата е изчерпан и изпише грешка. След това обаче го измамих. Предполагам, че и за твоят принтер има решение.А относно мастиленоструйните принтери... въпросният, който мен ме тормози не е съвсем за домашна употреба. На ден печати средно по 10-20 стр. а главата издържа почти половината копия, които от Канон уж гарантират. Около 160-180 страници при положение, че съм му дал най-ниско качество на печат и не печатя табели, снимки, или таблици, а обикновен текст. В този ред на мисли по-удачно е да бяхме купили лазарен принтер, но човек се учи от грешките си... А за качеството на печат - спор няма, че е перфектно!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:...След като видях, за какво иде реч едва ли ще си купя мастиленоструйно устройство. Или ако е такова то ще е доста висок клас, иначе: лазер!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар