То в България винаги е трудно...толкова, че граничи с абсурда.Както и да е. Днес отидох ранен ранен в 8.00 часа с репатрак и си извадих номер. Поне този е по-хубав от стария Изобщо не съм доволен от организацията в КАТ, ама изобщо! В 8.30 пуснаха всичкото коли да се редят на каналите, в 8.45 вече чинно чаках да мина през канал, а в 8.55 бях пред сградата, където монтират номерата и тогава си е*а м*й*а*а и бащата и всички роднини подред...чак в 11.00 и нещо излязох с номерата...какво ги правиха тези талони вътре не знам, но ми скъсаха нервите.Иначе като документи са необходими старите голям и малък талон и ГО. Нищо друго не искат. Сега още довечера предният номер се сдобива в нитове в четирите ъгъла, защото е безумие да вадиш нов, ако му се случи нещо...да не споменавам пак роднини и пр.П.П. И повече думичка да не съм чул, че сме били в криза! Ние сме в криза от 30 години, обаче пред КАТ това не личи изобщо. Минаха толкова много народ и то все бедни, бедни...да ги ожали човек горките...без думи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на повреден регистрационен номер
Collapse
X
-
Immortal написа:venco67 написа:Номерата се произвеждат от десетина години от фирма "БМВ" ООД /Безконтактни мултиплексорни вериги/ в кв. "Захарна фабрика". Всяка двойка номера са уникални, водят се на специален отчет и производството на дубликат е закононарушение. При повреждане или изгубване на номер се извършва пререгистрация на МПС.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
За Румъния знам от румънец, с когото бяхме заедно на панаира в Пловдив.Може би тая цена включва и други неща, както нашите еко-такси и т.н. Не знам със сигурност.Но човека ми каза, че си е сменил стария номер със абсолютно същия с ЕС флага за 20 евро. И че букви и цифри си ги е избрал той.Може от тогава да са се променили нещата.А и доколкото чух, румънците ги регистрират тук не заради цената на регистрацията, а заради високия данък и ГО при тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар