Колеги, от няколко дена започнах да се заглеждам по дизеловите пунтота...Обмислям да си сменя бравата за някое пунто, но все още не съм се решил.На пръв поглед ми се струват, удобни, икономични, сравнително лесни за поддръжка, с малък данък и т.н.Не съм най-големият любител на високите скорости, за това ми се иска нещо най-вече икономично.Бравата ми е с АГУ, гори 9,3/100, но имам възможност да намеря евтинка нафта...Моля ви, за нещо като съвети/поуки/препоръки и незнам и аз какво, за да си изясня тази дилема Абе с две думи дайте малко повече информация за пунто като автомобил; силни/слаби страни и прочие...Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заслужава ли си смяната на автомобила...
Collapse
X
-
emzo написа:jtd80/85 в комбинация с това леко купенце са си стрелички направо.Малко викат, че не са за ква да е нафта, но и помпата се ремонтира и дюзи се намират евтино."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Е ... пича иска нещо бавно, ти стрелички ... абе т’ва зарата още чернобила я блъска :D Ми... аз карам 1.9 чист дизел и кой знае кви оплаквания нямам ... повечето ми оплаквания са, че тия китайските брони при удар грам не държат И капака след удар, внимавай да не ти се отвори в движение :D Иначе ... Носач - 60-70 лв. , ремък дайко с оригинални ролки - към 150 лева. ... Разхода ми е 7 в София, а извън София с високи скорости на малкия мотор ... примерно 6.5 ... иначе съм го спадал до 5.1 реално - засечено с 2 поредни резервоара Данъкът ми е 16 лева ... и още не съм го платил тая година :D Слабата страна на мойто специално е липсата на климатик :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Като се позагледах, частите по ходовата част като цени не се различават особено от тези на бравата Yellow_Flash_Colorz_PDT_22Common rail двигателите само на новото пунто ли са монтирани?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Common rail двигателите само на новото пунто ли са монтирани?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
tomazo написа:ако нямаш излишни пари и няма да сменяш колата с мерцедес -определено не си заслужаваShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:tomazo написа:ако нямаш излишни пари и няма да сменяш колата с мерцедес -определено не си заслужавафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Gantcho:А, то има и мерцедеси за по 2-3 хиляди. Има и мерцедеси на газ, включително и почти новички. Един приятел има сервиз и ми разправя за S-класи на газ. Естествено, той се смее с г*за си на такива Е то на времето посолствата тук бяха от първите дето си газифирираха лимузините! А не е като да не харчат държавни пари!И какво, като ще караш скъпа лимузина трябва и да ти харчи много! Когато си изкарваш парите с труд гледаш и да ги харчиш разумно! Виж ако имаш спонсор .....F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Gantcho:А, то има и мерцедеси за по 2-3 хиляди. Има и мерцедеси на газ, включително и почти новички. Един приятел има сервиз и ми разправя за S-класи на газ. Естествено, той се смее с г*за си на такива Е то на времето посолствата тук бяха от първите дето си газифирираха лимузините! А не е като да не харчат държавни пари!И какво, като ще караш скъпа лимузина трябва и да ти харчи много! Когато си изкарваш парите с труд гледаш и да ги харчиш разумно! Виж ако имаш спонсор .....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар