Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италианска е

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    lametobg написа:
    Колеги, от тук прочетеното разбрах че : Фиат е най-бързата, най-здравата, и в същото време най-евтината кола и всичко друго що е немско и прочие не може да излезе от сервиза щото докат запали и изгасне отново от 1933 година насам...На колежката и пожелавам милиони безавариийни километри с новата кола !
    Не си прав - туке не сме хейтъри на немското в случая.Просто успокояваме разколебан колега.Ти какво казаваш на приятелката си (съпругата си) като е разстроена - ’ти си супер’ или пък ’абе и ти си като останалите - добре’ ?Всички ние сме наясно с избора си, просто се бунтуваме срещу битуващите в обществото схващания - че видиш ли италианките са най-калпавия избор.А иначе ФИАТ не е нищо повече от средна ръка кола на добра цена. Средна ръкаколи са също и VW, SEAT, OPEL, FORD, PEUGEOT, CITROEN и много други, но не за всички може да се каже че са на добра цена ( поносима)
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

    Коментар


      #32
      Към колегата "ntodorov" колега що бе аз вярвам в дядо коледа или поне това,което олицетворява.Малко извън темата,както казах-карай си колата надувай музиката и си прави кефа.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

      Коментар


        #33
        Италианските коли имат душа колежке,за разлика от останалите,това им кажи на посерковците.
        Marea HLX 147ps

        Коментар


          #34
          Няма какво да коментираме. Нека всеки си кара каквото харесва , а когато започнат да ви дават парите за вашите коли тогава ще могат да изказват мнение какво да карате.Не се притеснвай в избора си на колата, щом ти харесва грижи се за нея и тя ще ти се отблагодари!
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

          7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

          Коментар


            #35
            мерси

            Мерси дружина сговорна!И за успокоението и за конкретните отговори като на Immortal, с които да тепам рибите Колата има нужда от лека реанимация, ама едно по едно Между другото сложила съм си червен конец под прага на дясната врата Снимки ще пусна((( ама после щото съм на море в момента ... Радвам се, че в София е лошо времето, за да не ми пече слънцето колицата А за в бъдеще ще и търся гараШ.
            Независима! Белисима... с BRAVisima
            ТД100, 1.9

            Коментар


              #36
              Лоли,хич,ама ХИЧ да не ти пука кой какво говори...дори няма нуждда да им отговаряш,само кимай Каквва е моята кола няма да говоря-доволно ми се разваля отвреме навреме,но аз си я карам и не си я давам! Само ще спомена няколко неща: -когато я купувах,баджанак ми ме съветваше нон стоп,как ми трябвала бензинова астра 1,6 моно...и търсих ли търсих и не намирах тогава читав екзепляр,а тия които видях бяха надд 4000лв за кола 95-96 година...и един ден просто откачих,казах край,обадих се на една обява за Мареа,много слънчева на снимките.На живо се оказа не толкова ,НО седнах в нея,покарах я няколко километра,и това беше-няма такъв простор като в мареата(а съм си широчък доста ) и за тия пари си сметнах,че ще я обслужа и пак няма да ми стъпи на 4 хилки,а е 97-ма година.Баджаанака естествено голямо лаене лая,казах му мълчи и си трай и той мина не мина си взе кокалче да си го глозга и млъкна(купи си Астра)...оттогава вече никой не ми говори тъпизми освен един колега,на който като се опита да ми каже нещо,му казах да си каааара неемското,което дори не е негово,а на тати.-когато я купувах ,какви ли не се намериха да ми говорят,разбраха,че съм гледал и фиат(и една ланча преди това) и голямо реване да не взимам...аз просто спрях да споделям,отидох,купих я и я паркирах пред очите им-това беше мълчание и досега....ама прецакал съм се бил(че нали не са се прецакали те) ама луд съм бил(нали те са най-нормалните,какво се грижат за мен) ама рахат ще плача(ей това пък много ме разсмя) Хич ,ама ХИЧ не ми дреме какво говореха и те спряха...Сега си личи кой ми мисли доброто и кой не- хора които се опитат нещо да ми кажат за колата-повече далеч от нея...а питайки баджанака какво мисли сега ми отговаря-нали ти вози задника,карай си я и толкова,кво говорят не ги слушай :D . Сега брат ми който имаше опел си взе мареа-доволен е ! Братовчед ми удари пунтото и вместо да му уври акъла-пак си взе фиат-този път браво...а защо ли Ами много просто каза той,кола 2000 година за под 4 хиляди лв,с комър реал дизелов двигател и повече от 100к.с. ,които ги настъпиш,теглят яко...а после на колонката като забравиш колко струва нафтата и видиш само колко км си изминал с определено количество-усмивки и с кеф пак мачкаш газта!!!След време и ти ще разбереш,кой ти мисли доброто и кой злорадства,засега няма как-всички българи сме такива,нека оплюем всичко различно
              ex.Мареа ТД100

              Коментар


                #37
                и майка ми и баща ми бяха против да си купувам фиат или каквато и да е италянка, амааааа ... на.Ся като падне 50-60 санта сняг и ми искат колата да ходят на село, щото на баща ми чупената бмв 3-ка зимата е като шейна.Аз съм горд с избора си, и колкото и на мен да са ми ги натяквали тея работи стана вече 2 години и половина си я карам и хората около мен видяха, че това е един здрав и надежден автомобил.

                Коментар


                  #38
                  cenitel написа:
                  Към колегата "ntodorov" колега що бе аз вярвам в дядо коледа или поне това,което олицетворява.Малко извън темата,както казах-карай си колата надувай музиката и си прави кефа.
                  И пак встрани малко. И аз вярвам бе колега :D , ама ако ти, аз и другия не правим така, че олицетворението му да се материализира с нищо не може да ни помогне добрия старец :D Та те така де. Гледам да правя добро, не се меся в избора на хората, вярвам, че всеки си е направил преценката и не понасям вмешателства от рода: "Защо така, а не така". Избора на ФИАТ е личен избор, както избора на жена/мъж, работа, начин на живот, питиета и т.н. :D Сульо и Пульо няма как да ми вменят това, което се гнезди в закърнелите им мозъчета. Когато се колебая - питам и разпитвам, но решението си притеглям 1 000000 пъти. Притежавам два лични автомобила - ФИАТ, един наполовина личен Опел Вектра С, карам служебни Торнео и чат пат Фокус с CR двигатели и дали, защото съм глупав или наивен не мога да видя предимствата на "Чуждите" карани от мен коли спрямо личната Брава ЖТД. Опс: Разликата е, че едните ме возят по служба без пари, а за Бравата вадя пари от себе си ( не че не съм дал някой лев преди да я вкарам в пътя, но презумптивно тези разходи си бяха заложени за кола втора употреба ), но както беше писал някой преди мен разхода ми с нея е повече от атрактивен и с никоя от гореизброените коли не го постигам.ПС: И да не ме обвинят в шовинизъм е редно да кажа: ФИАТ не е най-добрия автомобил, но не е и толкова лош. За Фокуса - какво да кажа: Нова кола - 2009 година, върви добре, не се чува, но не намирам чар, не ме грабва ( освен с "безплатната" си возия по служебните пътища :D ), Опела - суров немец - това е. Разкатава ни играта по смени на главини ( вървят комплект с лагера ), вкара ни във филми със задното окачване ( гадните скърцащи втулки, които така трудно намерихме, че сменихме накрая носачите барабар с тях ), биалетките са ни консуматив, а двигателя е вечно омаслен. Инче е широк ( колко пък широк), вози що годе добре ( доколкото Опел може да вози добре ), има екстри ( не повече от Бравата), но... Добре, че го подържаме и зареждаме двама. Та те така.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                  Коментар


                    #39
                    Аз лично продавам авточасти. Гледам да съм в крак с новостите по автомобилите. Уважавам всички марки и никога не препоръчвам на приятел каква кола да си вземе! Най-добре е човек да си купи кола, която ще му е кеф да гледа докато си пие кафето на някое барче и с още по-голям кеф влиза в нея и върти ключа. Няма кола, която не се чупи, но има много промити мозъци. Има хора, за които ако спукаш гума пак ще е заради това че автомобила не е немски. Така че не знам изобщо защо на някой му пука какво му говорят. Та нали всеки носи глава на раменете си ... тя не е само за красота.
                    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
                    Powered by Total & Fobos LPG

                    Коментар


                      #40
                      MadHead написа:
                      Аз лично продавам авточасти. Гледам да съм в крак с новостите по автомобилите. Уважавам всички марки и никога не препоръчвам на приятел каква кола да си вземе! Най-добре е човек да си купи кола, която ще му е кеф да гледа докато си пие кафето на някое барче и с още по-голям кеф влиза в нея и върти ключа. Няма кола, която не се чупи, но има много промити мозъци. Има хора, за които ако спукаш гума пак ще е заради това че автомобила не е немски. Така че не знам изобщо защо на някой му пука какво му говорят. Та нали всеки носи глава на раменете си ... тя не е само за красота.
                      Прав си колега. В тази връзка дали случайно или не в Бургас фирма Евро 07 специализирана за продажба на авточасти за всякакви автомобили ( мисля, че имат представителства и в другите градове) с необятни складове и авточасти за всяка марка автомобили отскоро употребяват служебни ФИАТ Панда ( новите модели 1.2 литровите ) и ФИАТ Добло Мултиджет. Все по-често ги засичам да щъкат из града с фирмените си щампи по вратите. Сигурно са сбъркали в избора си и не знаят защо са се доверили на тези коли ??? :D Що се касае за кафето и автомобила. Да, вярно е, че в БГ показността е на първо място и видиш ли някак си не върви да си мушнеш "кофтия" ФИАТ между натоканите Мерцове, БМВ - та и АУДИ - та. Просто нашия ФИАТ няма място между тях и не говори добре за нас каращите ги. :D Хората сме различни - различни сме във възможностите, приоритетите и комплексите си...Съдържанието на тленната ни обвивката зависи все повече и повече от формата на ламарините и купчината желязо кръстени по различни начини - разбирайте Мерцедес, БМВ, АУДИ, Опел, ФИАТ и ред други знайни и по-малко знайни именца, абревиатури и прочие.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

                      Коментар


                        #41
                        Колега като съм на работа и спирам точно между 7 серия и с класа и ме гледат странно,ама като изляза от кафето(VIP) или офиса с 2-3 момичета и те се качат при мен-онези дето се смеят спират и се чудят.
                        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

                        Коментар


                          #42
                          @ paralesa- колега, само заради това Ти изказване трябва да те вземат за Мениджър продажби към ФИАТ. И най-заклетия противник на италианското като прочете постаи ще тръгне да търси каква да е италианка.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

                          Коментар

                          Working...
                          X