Колеги, дайте мнение за този двигател, май към него ми вървят нещата...Разход, поддръжка...Знам че на него лесно се слага АГУ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за Брава 1,4 12v
Collapse
X
-
Re: Какво мислите за Брава 1,4 12v
Yavor написа:Колеги, дайте мнение за този двигател, май към него ми вървят нещата...Разход, поддръжка...Знам че на него лесно се слага АГУ...
Коментар
-
Абсолютно се присъединявам към Христо.Ако е износен се дължи на евентуален проблем с омасляването на разпределителния вал, но при редовна смена на масло тоя проблем го няма.Сега на 10 април нашето браво направи 2 години под командване на жената, минали сме 50000 км, 99 % градско в София. Ядове от към мотора няма никакви, харчи 9/100 газ градско, има си прилична динамика... С две думи - ако вала е наред - взимай и не се колебай!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Какво мислите за Брава 1,4 12v
hit-ko написа:Yavor написа:Колеги, дайте мнение за този двигател, май към него ми вървят нещата...Разход, поддръжка...Знам че на него лесно се слага АГУ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Точно през капачката погледни, както казаха колегите. Тази гърбица е най често засяганата. Просто мазането на вала на тоя двигател е под всякаква критика Друг фабричен ташак - цедката в картера е на 2-3 милиметра от неговото дъно. При най малък удар се получава нейното запушване, от което следва трудно мазане на разпределителя и огромни главоболия
Коментар
-
Uneek написа:Друг фабричен ташак - цедката в картера е на 2-3 милиметра от неговото дъно. При най малък удар се получава нейното запушване, от което следва трудно мазане на разпределителя и огромни главоболияFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар