Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сервиз за слънчеви очила

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сервиз за слънчеви очила

Колеги, проблемът е следния: опитах се да си седна на слънчевите очила и почти успях....Проблемът е, че малко се поизкривиха стъклата от рамките.Търся място, където да ги погледне компетентен персонал и да предложат решения...Нямам идея къде в София може да има такъв "сервиз" да го наречем.Очилата са Ray Ban и като знам колко пари съм дал за тях, ще ми се да са наистина компетентни хората, които ще ги поправят.Благодаря за инфото предварително!

Re: сервиз за слънчеви очила

curko написа:
    Колеги, проблемът е следния: опитах се да си седна на слънчевите очила и почти успях....Проблемът е, че малко се поизкривиха стъклата от рамките.Търся място, където да ги погледне компетентен персонал и да предложат решения...Нямам идея къде в София може да има такъв "сервиз" да го наречем.Очилата са Ray Ban и като знам колко пари съм дал за тях, ще ми се да са наистина компетентни хората, които ще ги поправят.Благодаря за инфото предварително!
    Пробвай в оптики "Елди".Преди години ми ремонтираха и на мен един Ray Ban.Доколкото ми е известно бяха и вносител на маркатаАдрес: гр. София, бул. Дондуков 46Тел. 981 54 84Работно време: понеделник - петък: 10:00 - 19:00 събота: 10:00 - 14:00
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

:D Ей, колега страшен си!.Мерси за светкавичния отговор и за презадоволителното инфо!.Ако имаш път към Сф, имаш една бира

Коментар

Working...
      X