преди около година бях говорил с полицай точно на тази тема и той каза,че не е забранено да се кара бос и аз също така не съм го чел в правилника ама доста често си карам бос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забранено ли е карането по джапанки или бос ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Търсих стринговете обувка(и), обут(а), бос, гола...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Може да шофирате по ’жапанки, или по нозе, но задължително голи до кръста по шкембаци, или в най-лошият случай по бял потник на дупчици! Абе, господа... в кой свят живеем? В Европа ли сме, или някъде другаде, че нещо ме объркахте? А, забравих... към горните условия е задължително "кас’тофона да бичи бас" или поне "джиджигаз"! Добре дошли в Анадола...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Оня ден се връщам от плажа с щерката. Карах си бос. Спряха ме полицаи за рутинна проверка. Бях си в колата и си стоях чинно ( подавайки си само документите ). Не ми направиха проблем, но не вярвам да са ме загледали в табаните :D . Иначе имам чехли за всекидневието с, които така и не мога да свикна да карам колата. Много странни каишки имат, а когато си ги обувам и събувам в колата си е цяло приключение. Жена ми твърди, че се "оплитам" целия. Усещам го и аз. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Vladim написа:Може да шофирате по ’жапанки, или по нозе, но задължително голи до кръста по шкембаци, или в най-лошият случай по бял потник на дупчици! Абе, господа... в кой свят живеем? В Европа ли сме, или някъде другаде, че нещо ме объркахте? А, забравих... към горните условия е задължително "кас’тофона да бичи бас" или поне "джиджигаз"! Добре дошли в Анадола...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Не можеш да кажеш на човек,който не познаваш а го виждаш да кара бос или с джапанки,че е пълен селянин.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Princo написа:Не можеш да кажеш на човек,който не познаваш а го виждаш да кара бос или с джапанки,че е пълен селянин.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар