Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забранено ли е карането по джапанки или бос ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И щом всеки може да кара какти си иска /стиг да е по правилата/ защо да не карам бос и с тениска за 5лв!!!!!?????Като съм на работа ходя прилично облечен /ризка, панталон и т.н./ но в събота като искам да ида на риба? Да не говорим, че лично на мен ми е по-удбно бос, /не и гол до кръста/Относно карането бос, обърнете внимание на една голяма част от шофьорите на тирове! Та те си карат по пантофки и дори и зимата са по къси ръкави, а в камионите обикновенно е доста чисто.
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Темата се "отплесна" в друга посока. И аз писах, че съм карал бос ( връщайки се от плаж ). В свободното си време съм с чехли ( не правя компромиси ,когато си ги купувам ). Служебните ми ангажименти предполагат друго облекло и не си позволявам "волни" съчетания с грубо подкъсени или липсващи дрехи. Имам обаче обувки ( подхождат само за панталон и костюм ), които ми се налага да използвам. Твърдата и равната им подметка, лишена от еластичността и гъвкавостта на спортната такава ги прави определено по-неудобни и рискови за шофиране...И да си призная - уважавам официозите, но някак си не са ми по сърце, което пък не значи, че съм простак... Не. Отдавна нареждам животът си така, че да ми е удобен, естествен и... естетически издържан. ПС: Простащината в БГ е в изобилие, но големите ни беди идват от костюмирани хора... :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Господина от БТВ нарушава правилата на форума. Точка 1.2. - постовете му не показват респект към другите потребители. Нарича ги селяни защото някои карали колите си боси и голи до кръста. Ко искам и по матракури ша си караме, на него това не му влиза в работата да ни определя като селяни.Модераторите... предупредете господина подобаващо, не може така! Тук има правила.

Коментар

r51 написа:
          Господина от БТВ нарушава правилата на форума. Точка 1.2. - постовете му не показват респект към другите потребители. Нарича ги селяни защото някои карали колите си боси и голи до кръста. Ко искам и по матракури ша си караме, на него това не му влиза в работата да ни определя като селяни.Модераторите... предупредете господина подобаващо, не може така! Тук има правила.
          Точно защото си има правила си има едно бутонче за докладване на мнение. В десния горен ъгъл на всяко мнение го има. Твоето мнение също нарушава правилата. Освен това тези, които карат голи до кръста, показват ли някакво уважение към останалите участници в движението? Представяш ли си шофьор на автобус, гол до кръста, вози хората в градския транспорт! Защо не, може да му е топло на човека и да не иска да се поти, пък и може да си кара както иска. Е хайде, него може фирмата да го е задължила, но я един шофьор на такси, може да си кара и по бански само. Какво ще си кажеш за един такъв таксиджия? Отговори си на този въпрос, пък тогава казвай кой какъв респект има към потребителите. Освен това, мнението на Vladim беше отправено към хората каращи голи, а не към потребителите на форума. Ако някой се е разпознал в тази група и се е засегнал, по-добре да се замисли, отколкото да надава вой - "Обиждат ни."

Коментар

Малко спам че много сериозни станахте... ако са жени и карат голи до кръста нямам нищо против и те не са селянки!Темата не се ли изчерпа ... всеки да си кара както му е удобно до колкото разбирам не е извън закона което беше замисъла на темата
            Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
            Jim Morrison

Коментар

В нашия форум обаче, има няколко човека, които винаги са на контра със всички. Тази тема ще завърши, както всички останали, с ключ. Просто го предпосещам
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Аз от 6 години живея на село, и мога да кажа че живота тук няма нищо общо с живота в града. Постоянно съм облечен с обикновени дрехи, обикалям около къщата и селото и съм обут с джапанки. Не мога да си представя на всяко качване в колата да ходя да обувам гуменки или други затворени обувки. Така че при всяка разходка си свалям джапанките и карам бос. Като ходя на работа разбира се съм подобаващо облечен и обут. При пробължително пътуване разбира се пак съм добре обут в най-лошия случай със сандали. Да отбележа че през свободното си време съм облечен както си искам, който не ме харесва да не ме гледа, ако искам и с пуловера и шушоните на баба ще се облеча.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

reter написа:
                  В нашия форум обаче, има няколко човека, които винаги са на контра със всички. Тази тема ще завърши, както всички останали, с ключ. Просто го предпосещам
                  Аз не мога да разбера, защо изказване не мнение, което е различно от това на 70-80% се счита за контра? И защо когато спориш по нормален начин без обиди някои изведнъж решава да ти тегли една? Да, ще наричам селяни всеки, който кара гол в столицата, или пили гуми посреднощ в квартала, както ще наричам чалгар всеки, който слуша чалга. Това, кое как ще наричам си е лично мой проблем, колега @r51! Това, че някои от вас се отъждествяват с лицата, за които говоря си е ваш проблем. @r51 ако имаш нещо против, че работя в бТВ можеш да ми го кажеш на лични. Другото си е чисто заяждане, което е против правилата на форума. И накрая да спомена нещо наистина по темата. Почти съм сигурен, че има член в закона, който забранява шофирането бос. Просто нямам време да ровя за да ви го цитирам. А отнсно хигиенните и културни навици... това е личен избор на всеки.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                    Почти съм сигурен, че има член в закона, който забранява шофирането бос. Просто нямам време да ровя за да ви го цитирам
                    Не си губи времето, Влади. Няма да намериш, защото няма. Аз преди да постна първия си пост по темата си направих труда да проверя и в закона, и в правилника.

Коментар

Vladim написа:
                      Аз не мога да разбера, защо изказване не мнение, което е различно от това на 70-80% се счита за контра?
                      Защото, когато 100 човека са на едно мнение, а ти си на друго, е добре да се замислиш, че може и ти веднъж да не си прав. Освен това, неможеш ли да разбереш, че когато някой има мнение различно от твоето, няма нужда да му налагаш своето?Прибирам се от работа (10 км.) и ти не си никой да ме съдиш, през този пробег, ако ще и по патка да си шофирам. Още по малко да слагаш група хора под общ знаменател "СЕЛЯНИ". Всички станха големи граждани! Един човек като е прос селянин и с костюм да ходи и по боксерки да ходи, си остава селянин. Неможеш да съдиш за хората по това дали шофират голи и боси.
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Аз пък не виждам нищо обидно в думата "селянин" Аз съм си селянин и се гордея с това Айде, спирайте се, че ще обръщам другия край и почвам с предупрежденията!!!

Коментар

Immortal написа:
                          Аз пък не виждам нищо обидно в думата "селянин" Аз съм си селянин и се гордея с това Айде, спирайте се, че ще обръщам другия край и почвам с предупрежденията!!!
                          Дидо,думата селянин си има 2 значения.Едното е човек,който живее на село,а другото - пълен простак.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В закона по който беше по мое време беше нямаш право да караш бос и с токчета по-високи от 5см.Сега не мога да кажа.А за селяните знам,че са хубави хора!Непринудени! Темата се изчерпаМодераторски екип на fiat-bg.org
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                            X