И щом всеки може да кара какти си иска /стиг да е по правилата/ защо да не карам бос и с тениска за 5лв!!!!!?????Като съм на работа ходя прилично облечен /ризка, панталон и т.н./ но в събота като искам да ида на риба? Да не говорим, че лично на мен ми е по-удбно бос, /не и гол до кръста/Относно карането бос, обърнете внимание на една голяма част от шофьорите на тирове! Та те си карат по пантофки и дори и зимата са по къси ръкави, а в камионите обикновенно е доста чисто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забранено ли е карането по джапанки или бос ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Темата се "отплесна" в друга посока. И аз писах, че съм карал бос ( връщайки се от плаж ). В свободното си време съм с чехли ( не правя компромиси ,когато си ги купувам ). Служебните ми ангажименти предполагат друго облекло и не си позволявам "волни" съчетания с грубо подкъсени или липсващи дрехи. Имам обаче обувки ( подхождат само за панталон и костюм ), които ми се налага да използвам. Твърдата и равната им подметка, лишена от еластичността и гъвкавостта на спортната такава ги прави определено по-неудобни и рискови за шофиране...И да си призная - уважавам официозите, но някак си не са ми по сърце, което пък не значи, че съм простак... Не. Отдавна нареждам животът си така, че да ми е удобен, естествен и... естетически издържан. ПС: Простащината в БГ е в изобилие, но големите ни беди идват от костюмирани хора... :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Господина от БТВ нарушава правилата на форума. Точка 1.2. - постовете му не показват респект към другите потребители. Нарича ги селяни защото някои карали колите си боси и голи до кръста. Ко искам и по матракури ша си караме, на него това не му влиза в работата да ни определя като селяни.Модераторите... предупредете господина подобаващо, не може така! Тук има правила.
Коментар
-
r51 написа:Господина от БТВ нарушава правилата на форума. Точка 1.2. - постовете му не показват респект към другите потребители. Нарича ги селяни защото някои карали колите си боси и голи до кръста. Ко искам и по матракури ша си караме, на него това не му влиза в работата да ни определя като селяни.Модераторите... предупредете господина подобаващо, не може така! Тук има правила.
Коментар
-
Малко спам че много сериозни станахте... ако са жени и карат голи до кръста нямам нищо против и те не са селянки!Темата не се ли изчерпа ... всеки да си кара както му е удобно до колкото разбирам не е извън закона което беше замисъла на тематаПолзвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Аз от 6 години живея на село, и мога да кажа че живота тук няма нищо общо с живота в града. Постоянно съм облечен с обикновени дрехи, обикалям около къщата и селото и съм обут с джапанки. Не мога да си представя на всяко качване в колата да ходя да обувам гуменки или други затворени обувки. Така че при всяка разходка си свалям джапанките и карам бос. Като ходя на работа разбира се съм подобаващо облечен и обут. При пробължително пътуване разбира се пак съм добре обут в най-лошия случай със сандали. Да отбележа че през свободното си време съм облечен както си искам, който не ме харесва да не ме гледа, ако искам и с пуловера и шушоните на баба ще се облеча.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
reter написа:В нашия форум обаче, има няколко човека, които винаги са на контра със всички. Тази тема ще завърши, както всички останали, с ключ. Просто го предпосещамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Аз не мога да разбера, защо изказване не мнение, което е различно от това на 70-80% се счита за контра?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Immortal написа:Аз пък не виждам нищо обидно в думата "селянин" Аз съм си селянин и се гордея с това Айде, спирайте се, че ще обръщам другия край и почвам с предупрежденията!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар