Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лепенки за калника на Браво (100 16V) - откъде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лепенки за калника на Браво (100 16V) - откъде?

Колеги продават ли се лепенките които са на калника на бравото (100_16V) че незнам от каде да си намеря Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

колега намират се но трудно аз се интересувах за 1.8 16V и ми казаха около 20лв на бр така че потърси си втора употреба сменяш си лепката и си 6
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Re: лепенки на калника

bingo_boy написа:
      Колеги продават ли се лепенките които са на калника на бравото (100_16V) че незнам от каде да си намеря
      Обиколи автоморгите, все някъде ще се навият да ти свалят търсените емблеми.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

а къде си питал и са ти казали 20 лвна мене ми е все тая дали ще е 1.8 или 1.6,само да не е от дизел

Коментар

в магазин за авточасти тук в сливен но ако искаш имам едни 1.6 ползвани пиши на лично и ще се разберем но ако не ти пука махаш и караш без тях както направих аз на работната кола
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Преди 2 години със сигурност имаше всякакви видове в Ауто Италия. Тогава исках да си купувам JTD 105, и Brava ELX , държах ги в ръце и двете, и ми се видяха много по 18 лева на бройка, и не си ги купих. И досега си карам без лепенка на калника, а на задния капак все още си пише Brava SX. Проверете и там. Мисля че съм ги виждал и в ТиН Кар.

Коментар

Колеги проблема е че аз не ги искам тея лепенки и ги махнах,ама на единя калник ми се обели малко от боята при сваляне,явно са ги лепили на пресната боя и затова искам да си взема за да ги лепна да не си личи,че сега сложих една гадна китайска,а лошото е че моите се счупиха и ги изхвърлих

Коментар

Working...
              X