Не съм от Перник, но регистрацията на колата, по странни обстоятелства, ми е Пернишка Пазете се, че идвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо пернишкия тунинг е най-добър
Collapse
X
-
Тея хора съвсем не са в ред.Карат си кошниците дето са повече пластмасови отколкото имат здрава ламарина и се имат за голята работа.Аз си имам точен пример в квартала един цървул с Голф-че 2-ка направено на гъз.Вярно къса ме на светофара ама преди няколко дни пак се беше напил (или напушил незнам) и отнесе кофата за буклук пред блока и половината Голф.....какво да ви кажа......верно вози разни мацки в тая кошница ама и то едни мацки мани мани.....някой по-горе беше казал много правилно "курветини разни".То просто красотата на колата ако питате мен е да си изглежда както си изглежда ама да е лъсната и спретната а не с ебати бас-а вътре и с червени габарити на фаровете (или сини) и с 300 кила спойлери и кво ли не още и шофъора да има повече кила злато по себе си отколкото точки в книжката...Мойто Типо си е класическо Типо ама поне е здраво а не е изкъртена от каране и блъскане селска мечта с табелка GTi....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
gdd55
Абе тва е някакъв пълен селяк вийте ма кой съм аз и тия 20 годишни бараки като земат да им слагат едни спойлери едни лепенки едни чудесии не мога да ги дишам.Апък като ги чуя аз фиат няма да си купя никога мо кво ще си купиш ве сельо земи си един кадет и го тунинговай
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар