Уникални селяни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо пернишкия тунинг е най-добър
Collapse
X
-
Логан
Кефи ме този коментар:"Е за това ли я тунинговаш, бре? Ти без кола не можеш ли да забиеш някоя??"е б...и скапаните селяндури.....
Коментар
-
Колеги, моля ви, не ги обиждайте хората!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Тези момчета са достоен пример за подражание и следва да бъдат обект на най-благородна завист. Това не са тунинговани "бегачки", това не са мацки в неизброими количества. Мола ви, признайте си, че всички бихте искали да сте на тяхно място.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
blondy_driver
Хе хе вие да не мислите ,че им е лесно..... на тея заблудени момченца по на 13-14 да си опишат розовите сънища,а ? пък чак и мечтаната от тях кола да включат в разказа
Коментар
-
Айдеее, гроздето е кисело, щото е високо. Стойте си тука...Аз отивам при моите нови идоли. Там - мацките, колите (голф, разбира се), тунинга. Даже съм чувал, че и бира пият понякога...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Mitko написа:tomazo написа:че това са деца на по 14 години ,за какво да си говорят ....а едно време играехме на фунийкифиатче Браво 2.0
Коментар
-
gdd55
Преди 2 годиния и аз бях като тия селяндури и сега като чета си давам сметка какъв селяндур съм бил.Но за мацките верно си е и аз много ги джазках.Много се кефят на тия селски изпълнения исам да кажа по точно курвентиите не свестните момичета.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар