Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо пернишкия тунинг е най-добър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо пернишкия тунинг е най-добър

Уникални селяни!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Митко, голяма грешка... Аз вече имам нова любов, ша ви зарязвам. Там е мойто място. И без това не знам какво правех тук...
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Тоя уби детското в мен
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Кефи ме този коментар:"Е за това ли я тунинговаш, бре? Ти без кола не можеш ли да забиеш някоя??"е б...и скапаните селяндури.....

Коментар

Колеги, моля ви, не ги обиждайте хората!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Тези момчета са достоен пример за подражание и следва да бъдат обект на най-благородна завист. Това не са тунинговани "бегачки", това не са мацки в неизброими количества. Мола ви, признайте си, че всички бихте искали да сте на тяхно място.
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

че това са деца на по 14 години ,за какво да си говорят ....а едно време играехме на фунийки
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Хе хе вие да не мислите ,че им е лесно..... на тея заблудени момченца по на 13-14 да си опишат розовите сънища,а ? пък чак и мечтаната от тях кола да включат в разказа

Коментар

Айдеее, гроздето е кисело, щото е високо. Стойте си тука...Аз отивам при моите нови идоли. Там - мацките, колите (голф, разбира се), тунинга. Даже съм чувал, че и бира пият понякога...
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Mitko написа:
                  tomazo написа:
                  че това са деца на по 14 години ,за какво да си говорят ....а едно време играехме на фунийки
                  Конкретно за мацките един мой приятел казва "не е важно какво си направил, важното е как ще се похвалиш"
                  следвайки твойта логика : "защо да го правиш ,ако не се похвалиш "
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Тези всичките са за лудницата А незнам коя мадама ще им се върже на акъла(особенно с тия БЕГАЧКИ).
                    COUPE 1.8 16V
                    Volvo XC90 T6

Коментар

Преди 2 годиния и аз бях като тия селяндури и сега като чета си давам сметка какъв селяндур съм бил.Но за мацките верно си е и аз много ги джазках.Много се кефят на тия селски изпълнения исам да кажа по точно курвентиите не свестните момичета.

Коментар

без коментар !

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

какво им се смеете не тея селяци Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 те са за оплакване!
                          Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                          Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

брееееее

Искам и аз да е.......на нещо пернишко бре.Ако може с по големи сиси.ХА.Чувал сам че там за една торба бонбони са готови да те изядат. :D :D :D Ако и кам бонбоните добавим ("бегачка").МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
                            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Не е смешно, ами си е страшничко...
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                              X