Какво се прави, ако ти е изгубен големия талон?Имам един Москвич, който не се кара от повече от 5 години. Всяка година обаче му се плащат данъците и един вид само в преразход влиза. Понеже не се кара и разни (предполагам) роми са започнали да правят опити да му отварят капака с лостове, откраднали са капачката за бензина, опитвали са се да разбият бравите. Общо взето седи само за беля. Реших да го дам за старо желязо. Няма да му се вземат много пари, но поне ще мога да си покрия ремонта от ПТП-то. С ужас обаче установих, че големия талон го няма. Какво да правя при това положение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубен голям талон
Collapse
X
-
колежке малкия талон които имаш да не е от стария образец които се прегъват на две. ако е така нямаш голям талон тоя изпълнява функцията и на двата. :D ако не е така големият талон ти трябва наи много за в кат да бракуваш автомобила(да спрат да начисляват данък) а отърваването от самия автомобил е сравнително по лесно и може да се намери начин :D
Коментар
-
eh4ev07 написа:колежке малкия талон които имаш да не е от стария образец които се прегъват на две. ако е така нямаш голям талон тоя изпълнява функцията и на двата. :D ако не е така големият талон ти трябва наи много за в кат да бракуваш автомобила(да спрат да начисляват данък) а отърваването от самия автомобил е сравнително по лесно и може да се намери начин :DЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
това че е с новите табели не означава че е с новия модел талон защото имам двама познати които табелите на колите им са от новите а талоните от старите но щом баща ти казва... ако е спряна от движение да не талона да е в кат (при спиране от движение по молба на собственика по принцип го прибират за съхранение)
Коментар
-
eh4ev07 написа:това че е с новите табели не означава че е с новия модел талон защото имам двама познати които табелите на колите им са от новите а талоните от старите но щом баща ти казва... ако е спряна от движение да не талона да е в кат (при спиране от движение по молба на собственика по принцип го прибират за съхранение)Един за всички, всички за мен
Коментар
-
явно процедурите в по малките градове се различават доста (защо ли) до сега не ми се е налагало да вадя дубликат на талон но съм спирал от движение пускал в движение и бракувал МПС но при нас явно е доста различно все пак проверете и в автомобила (жабката сенника под седалките) че не се знае къде е прибран и късмет от мен дано бързо и лесно разрешите проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар