Krasi1914 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дебитните карти...???
Collapse
X
-
Не става въпрос за никакви технологични времена.Ползвам интернет банкиране. Вендъж минават за по-малко от минута, друг път - за 2 дена. Или ползват различни технологии, в зависимост от сезона Всичките са маскари, да ме извиняват работещите в банки колеги, но поддържам сметки там само защото съм принуден. Но не държа пари в тях повече от няколко часа, в момента в който постъпят някакви пари по сметка, биват изтеглени по най-бързия начин. Не им стига, че ми взимат по 15 лв такса за поддържане на сметка (на година са си цели 180 лв), ами и да им ги дам да ми ги ползват. Фирмената сметка се води разплащателна и по нея лихви не плащат. Пък и да плащат, не им ги ща."Банка" за мен е почти толкова мръсна дума, колкото и "политическа партия".
Коментар
-
И според мен проблема е БОРИКА, макар че аз имам карти в няколко банки и нямам проблем. Парите не минават през БОРИКА, те само получават информация колко пари имаш по сметката. Няма как дадени пари да висят в небитието. Много турски сериали гледаме. :D На мен преди години ми се е случвало друго. Чаках пари по едната карта в която нямаше нищо от предния ден. Проверявам на банкомат и гледам, че са дошли. Тегля ги аз на момента. Вечерта се замислих, че парите бяха по-малко от колкото трябваше. Звъня аз на човека да го питам какво става а той ми казва "Днес нямах време да ги внеса, утре ги пращам". Шах. От къде са парите? Звъня на брат ми, който работи в банката издател на картата и го помолих да провери какво става. Междувременно си гледам салдото ва банкомат - отрицателно. Пълен абсурд - картата е дебитна. Звъни ми брат ми и ми вика, ела да внесеш парите. Вчера за една минута оператор в БОРИКА по грешка е върнал салдата от предния ден. За тази минута аз и още двама сме теглили под нулата. А ми върнах си им парите.
Коментар
-
Абе нещо и от Първа инвестиционна съм разочарован напоследък.Държа си доста пари в една сметка там с карта че да са ми под ръка.Преди даваха и лихва даже- около 20 лв на месец, не че е нещо но поне ми покрива таксите като тегля от банкомати на други банки.От по миналия месец забелязвам че са ми сложили такса " подръжка на сметка", а от тоя месец и лихва вече няма.И всичко това тихомълком без да ми съобщят. Добре че си гледам в онлайн банкирането къде излизат и влизат пари.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Който е под 25 или над 65 варианта е само един: http://procreditbank.bg/main/bg/private.php?here=56Няма никакви такси, вече втора година не са ми взели една стотинка, включително ако тегля от какво от банкомат, на която банка ми попадне първо Освен това доста от клоновете работят до 18.30, което лично за мен е голям плюс
Коментар
-
И според мен проблемът е в Борика, не в банката. Когато направя превод между моите сметки, парите веднага се преместват от едната сметка в другата, но не разполагам с тях веднага, а след няколко часа. По същия начин - ако пазарувам с картата, обикновено промяната се отразява след поне 12 часа, т.е. по банковата сметка на картата имам пари, които реално ги нямам.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
А ся привет вече от Варна, след като чаках, чаках в София да си ми пуснат парите......накрая тръгнах за Варна с 5 лева Добре че имах нафта бол.Та - незнам Борика ли е, банката ли е....обаче години наред, без изключения, парите са идвали на секундата. Факт е, че от половин година от време на време се дънят. И то здраво.Току що си ги изтеглих, ама вече за днес не ми трябват. Ще взема да им ги върна.....P.S. Ванка, хиляди уважения към теб, приятелю, но с риск да те засегна - във въпросната банка / да не я споменаваме / никога, ама никога няма да си открия сметка. Нищо лично към теб и страшно много "лично" към банката.... Има ли банка, която "прескача" Борика ???
Коментар
-
Re: Проблем с дебитните карти...???
Явор Митев написа:Колеги,абе от години имаме фирмена сметка в Булбанк - разплащателна. Към нея има и дебитна карта. Толкова години вече, от банкирането си пускам пари към дебитната карта и винаги са идвали за отрицателно време. От близо половин година, обаче, има някакъв проблем. Пускам си пари, а те се бавят страшно много. Знам, че данните се актуализират на определени часове, но сега се оказва, че парите се отразяват на банкомата дори и след 21.30 / в 21.00 няма никой, в 21.30 има... /Сега се оказва, че пари, които са пуснати в 10.00 предиобед, се появяват на картата чак в 21.30 вечерта. Сметката си е в Булбанк и картата си е там. Пускам по Райфайзен дебитна карта, парите идват почти час след операцията, а мойте още ги няма. "Ко стаа тука бре"Въпросите са два:1. Имате ли подобен проблем и забелязали ли сте влошаване на качеството на услугата / тъй да го кажем /2. Коя банка да избера. Изнасям се от Булбанк.....
Коментар
-
Явор Митев написа:А ся привет вече от Варна, след като чаках, чаках в София да си ми пуснат парите......накрая тръгнах за Варна с 5 лева Добре че имах нафта бол.Та - незнам Борика ли е, банката ли е....обаче години наред, без изключения, парите са идвали на секундата. Факт е, че от половин година от време на време се дънят. И то здраво.Току що си ги изтеглих, ама вече за днес не ми трябват. Ще взема да им ги върна.....P.S. Ванка, хиляди уважения към теб, приятелю, но с риск да те засегна - във въпросната банка / да не я споменаваме / никога, ама никога няма да си открия сметка. Нищо лично към теб и страшно много "лично" към банката.... Има ли банка, която "прескача" Борика ???
Коментар
-
Явор Митев написа:А ся привет вече от Варна, след като чаках, чаках в София да си ми пуснат парите......накрая тръгнах за Варна с 5 лева Добре че имах нафта бол.Та - незнам Борика ли е, банката ли е....обаче години наред, без изключения, парите са идвали на секундата. Факт е, че от половин година от време на време се дънят. И то здраво.Току що си ги изтеглих, ама вече за днес не ми трябват. Ще взема да им ги върна.....P.S. Ванка, хиляди уважения към теб, приятелю, но с риск да те засегна - във въпросната банка / да не я споменаваме / никога, ама никога няма да си открия сметка. Нищо лично към теб и страшно много "лично" към банката.... Има ли банка, която "прескача" Борика ???
Коментар
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:........Airfan написа:ОББ не работи с борика.
Коментар
-
От ОББ аз лично съм много доволен вече 6-7 години.Като си пусна пари от разплащатателната сметка в кредитната карта - мигновено са там.Ако внеса на каса - мога да ги тегля ако искам още пред банката от банкомата.Таксите и лихвите са приемливи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар