Колеги,абе от години имаме фирмена сметка в Булбанк - разплащателна. Към нея има и дебитна карта. Толкова години вече, от банкирането си пускам пари към дебитната карта и винаги са идвали за отрицателно време. От близо половин година, обаче, има някакъв проблем. Пускам си пари, а те се бавят страшно много. Знам, че данните се актуализират на определени часове, но сега се оказва, че парите се отразяват на банкомата дори и след 21.30 / в 21.00 няма никой, в 21.30 има... /Сега се оказва, че пари, които са пуснати в 10.00 предиобед, се появяват на картата чак в 21.30 вечерта. Сметката си е в Булбанк и картата си е там. Пускам по Райфайзен дебитна карта, парите идват почти час след операцията, а мойте още ги няма. "Ко стаа тука бре"Въпросите са два:1. Имате ли подобен проблем и забелязали ли сте влошаване на качеството на услугата / тъй да го кажем /2. Коя банка да избера. Изнасям се от Булбанк.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дебитните карти...???
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Имал съм подобен проблем с карта на ОББ.Понякога си прехвърлям пари, излизам до близкия банкомат (50 м) и парите са вече там, а понякога ми се е случвало да дойдат чак на другия ДЕН!И през това време парите са нито в едната сметка, нито в другата. Кой и за какво ги ползва мога само да гадая. Не че ще станат милионери с моите пари де, ама - капка по капка - вир.
-
Това се получава когато преводите са междубанкови по дебитните карти , проблема е в оператора "Борика"Там бавят много преводите ,от доста време е така.Аз съм към ОББ ,а те не работят с "Борика" внасям пари по сметката си излизам и мога да ги тегля.Преводите от други банки идват на следващия ден!
Коментар
-
Re: Проблем с дебитните карти...???
Явор Митев написа:Колеги,абе от години имаме фирмена сметка в Булбанк - разплащателна. Към нея има и дебитна карта. Толкова години вече, от банкирането си пускам пари към дебитната карта и винаги са идвали за отрицателно време. От близо половин година, обаче, има някакъв проблем. Пускам си пари, а те се бавят страшно много. Знам, че данните се актуализират на определени часове, но сега се оказва, че парите се отразяват на банкомата дори и след 21.30 / в 21.00 няма никой, в 21.30 има... /Сега се оказва, че пари, които са пуснати в 10.00 предиобед, се появяват на картата чак в 21.30 вечерта. Сметката си е в Булбанк и картата си е там. Пускам по Райфайзен дебитна карта, парите идват почти час след операцията, а мойте още ги няма. "Ко стаа тука бре"Въпросите са два:1. Имате ли подобен проблем и забелязали ли сте влошаване на качеството на услугата / тъй да го кажем /2. Коя банка да избера. Изнасям се от Булбанк.....
Коментар
-
VesMil написа:Това се получава когато преводите са междубанкови по дебитните карти , проблема е в оператора "Борика"Там бавят много преводите ,от доста време е така.Аз съм към ОББ ,а те не работят с "Борика" внасям пари по сметката си излизам и мога да ги тегля.Преводите от други банки идват на следващия ден!
Коментар
-
Re: Проблем с дебитните карти...???
Явор Митев написа:Колеги,2. Коя банка да избера. Изнасям се от Булбанк.....Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Airfan написа:Банките печелят точно от това - да ти бавят парите, особено преводите от чужбина. През това време с тези парички се работи.Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
Коментар
-
syscop написа:Airfan написа:Банките печелят точно от това - да ти бавят парите, особено преводите от чужбина. През това време с тези парички се работи.
Коментар
-
Има някакво технологично време /нещо като "час на падеж"/. Аз плащам една стока на изплащане чрез банкомат. Правя превода по всяко време на деня, а вноската ми се спира привечер - обясниха ми, че тогава се осчетоводявали. Дебитната ми карта е в ДСК и когато внасям пари по тази сметка, докато изляза от банката - получавам СМС, че парите са постъпили - в колко часа, каква сума и кой ги е превел/внесъл. Мисля, че различията при банките се дължат на различният софтуер, който ползват .Чувал съм за схеми за "превъртане" на парите в това "нулево" време - при движение от една сметка в друга, но само като предположения без факти.
Коментар
-
Airfan написа:syscop написа:Airfan написа:Банките печелят точно от това - да ти бавят парите, особено преводите от чужбина. През това време с тези парички се работи.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Че и днес ме уведомяват [ДСК], че ще ми начисляват такса, когато внасям пари по сметката [картова, валутна] на дъщеря ми.Ако внася тя, няма такса, ако внася друг човек, такса.Ще сменям банката мисля ...То бива тъпни, ама нашето никъде го няма..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ходете в Първа Инвестиционна банка и забравяте за грижите , всички тези проблеми които имате ще изчезнат.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар