Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да питам за Fiat Coupe...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правилно се е изразил Имортъл.Самото управление на МПС не е кой знае какво - имаш три педала, волан и скоростен лост.Но, сядането зад волана и управлението на МПС от т. А до т. Б е високоотговорно занятие от което зависят човешки животи. На материалните щети майната им, но човешкият живот е безценен. Те в тази насока на мислене "шофирането е философия"!

Коментар

Шофирането е 99% отговорност и 1% удоволствие. Освен това братле докато станеш на 18 едва ли все още ще жадуваш толкова за това купе и ще седнеш в нещо по-практично и подходящо за начинаещ. Все пак сега единствените ти грижи са да учиш и да си пилееш парите за щяло и нещяло

Коментар

аз под философия имам впредвид че не е много сложно да се управлява кола сложното е да се преценяват ситъациите а не да се кара ... :P

Коментар

Така, така!!! Пропаганда от малки Аз като съвсем малък умирах за ФИАТ 126 после, като поотраснах, един ден возейки се в тролея видях уникална червена кола спряла на Попа в София. Слезнах на следващата спирка и на бегом обратно........о чудо това не било Ферари а ФИАТ Купе Така на бързо ми стана любима марка кола, но като дойде време да се сдобия с кола успях да си купя Пунто :D. Преди това по неволя бях сменил доста коли, но това си ми беше първата изцяло моя количка и то от лщбимата ми марка от дете :P.Та пиша тези работи само за да ти кажа, че има още много вода да изтече, ама найтина много и освен да се налсаждаваш на батковците с подобни коли или на снимките в нета е по-добре да залягаш над учебниците Вярвам, че колегите ще ме подкрепят.
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

И аз си имам Темпра за мечта ама засега живота ме държи на 1 ръка от нея :D

Коментар

Преди време членувах в клуба на Фиат Купе в Пловдив и имам някакъв поглед по въпроса ти а и все още притежавам такава кола въпреки че не я карам често.Чесно казано гори около 11л./100 км градско при нормално каране 1.8 16v.За стабилност неможе да се говори ако се кара на мокър или лош път,доста често ми е поднасяла при условие че съм с добри гуми.Виждал сам доста стабилни удари с такава кола,и за учудване се оказа здраваКато двигател наи добър според всички е 2.0 16v и най-рентабилен като обслужване,2.0 16v Турбо и 2.0 20v Турбо са без коментар за ремонт обикновено взимат повече от колкото си платил за части.За 2.0 20v не съм чул никакви отзиви като техническо обслужване но мога да кажа че доста повървяваИначе модела си иска техническо обслужване,купих 1.8 16v. за 2800лв. от Италия през 2006г. когато в България по автосалоните бяха по 6500лв. и дадох поне още 2000лв. докато я вкарам в изрядно състояние,така че има значение за какви пари я купуваш.

Коментар

Аз имам типо с 2.0 мотор(като на Fiat Coupe) и според мене колега не е много добра идеята за първа кола :D
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Ако още от сега мислиш дали е здрава на удари - просто не си я взимай. Още едно камикадзе по улиците не ни и трябва. Иначе в интерес на истината по-вероятно ще излезеш от нея при удар, но не ми се и мисли колко ще ти струва ремонта. За първи автомобил е кофти идея по причините, които ти писаха колегите, а и карането на заден ход с тази кола си е изпитание на сетивата и 6-тото чувство за препятствия. Огледалата са прекалено малки, а дупето много вдигнато. Моето купе гореше над 14-15 на 100 км градско и като гледам с днешните цени на бензина е добре баща ти да има бензиностанция. Иначе определено е много стабилна в сравнение на по малките автомобили, а от визията отвън и отвътре все още ми кипва кръвта. Но поне за мен това е автомобил със прекалено скъпа поддръжка.
                  Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                  Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                  -------------------------------------------------------------

Коментар

Напълно подкрепям 2000_16V :P

Коментар

lametobg написа:
                      И аз си имам Темпра за мечта ама засега живота ме държи на 1 ръка от нея :D
                      защо точно темпра... инъче до момчето автор на темата.братле почакай известно време да вземеш книжка и да те поодруса живота,може да пееш друга песен тогава...
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Колеги стига сте разкандардисвали момчето :D Приятел това е страхотна кола, но да ти кажа аз още не съм си купил такава, но при първа възможност ще го направя ... Ако имаш възможност да си купиш не се замисляй изобщо :P

Коментар

Не се притеснявай въобще за разходите моето момче, не ги слушай.Аз тъкмо вчера купих на моя ентусиаст в другата стая, набор ти е, едно Maserati Quattroporte Sport GT S.Ама на Need for Speed World 2010.Много хубаво го кара. Газ, нитро, газ, нитро, изобщо не е никаква философия.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Working...
                          X