Гоооляма реклламе - ми да се похвали Пешо де, тия дето не са от Сф, как да ги видят Тя тая като гледам няма нави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Рено Лагуна II
Collapse
X
-
Тъй, след цял загубен ден (поне беше работен) , мога да кажа следното:- Дон Стильо ще и свие сърмите, 5 коли карах и тая кола не мога да кажа, че има 150 коня - 90% от 5те гледани имат еднавки болежки - счупени интериорни пластмаси- очаквах от тази кола да няма грам вибрация в купето - еми не, всичките имат. Дизел братче ....Иначе е комфортна и доста по-добре шумоизолирана, за возията ..... малко по-меко вози, но не е като един стар С5 примерно.А тая конкретно от обявата - за нищо не става.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:5 коли карах и тая кола не мога да кажа, че има 150 коня
Коментар
-
emzo написа:А тая конкретно от обявата - за нищо не става.
Коментар
-
Возил съм се на такава с 1.9 dCi 120 коня- страшно комфортна, набира много, тиха като бензинова кола, пали се с бутонче без ключ, отключва се само като си сложиш ръка на датчика, отдолу пода на багажника е пластмасов.Не съм виждал фиат с такава возия без да се обиждате.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
tomsan написа:Оги че то и на парното на Стилото му трябват 2-3 минути :D.
Коментар
-
Така, закарахме една лагунка на сервиз."Диагностиката" е ....... нямам думи, по-долу прикачам "разпечатката"Иначе 40лв от раз ги взимат.Това в Рено сервиз Ст.Загора.Като попитах за някои данни, "диагностика" ме изгони.Общо взето моя човек ще я купува на късмет, каквото излезе ....Прикачени файловеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И проблемите вече започнаха Датчика на термостата даде фира, вероятно заради мития двг, щото "плуваше" във вода, компа почна да бръщолеви на Италиански, че е прегряла и влезна в сервизен режим.Взех одеве нов ори датчик за 25лв. Сменя се елементарно, без интрументи Ксенона почна да гасне , когато си иска.Цена за крушка 350лв, за баласт 600лв.D2R)))Малко ми е Стилото ми и за Лагуна да се грижа, хахахаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Е Вие за френски ...., какво очаквате ? Само возят по-меко от ФИАТ. Комшията отдавна не иска да си вижда Лагуна-та, ама още няма будала да я купи. Тази е по-нов модел от неговата ... като знам той к’во плащаше за чаркове и колко проблеми имаше... сравнено с Марийка... Пича си взе една Алфа и сега е на върха на щастието. По принцип на френските коли са им скъпи частите и обслужването. Мен не ме кефят нито като дизайн, нито като пъргавина, да не говорим за цени. Я споделете в крайна сметка колко ще го хване ремонта, тоя човечец, и кои екстри ще са работещи ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:И проблемите вече започнаха Датчика на термостата даде фира, вероятно заради мития двг, щото "плуваше" във вода, компа почна да бръщолеви на Италиански, че е прегряла и влезна в сервизен режим.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар