Адаш, ако те интересува и моето мнение - ето: Лагуната и мен ме грабна още когато я видях за пръв път на живо. Беше качена на автовоз и пристигаше заедно с още дузина автомобили, но ТЯ беше колата която се итличаваше от всички останали. А тези изказвания, че няма значение интериора, а само надеждността, икономичността и пр. не съответстват на моите възгледи. Винаги ще избирам автомобилите, които купувам първо по външния им облик, а оттам нататък надеждността им зависи единствено от добрата поддръжка. Няма надежден автомобил неподдържан 10 год. А пък Либрата, ако и да е италианка, си е грозна и отвътре и отвън. Такава кола, колкото и надеждна и икономична да е никога няма да я почуствам като моя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Рено Лагуна II
Collapse
X
-
http://www.cars.bg/u502879 някой нещо нередно да вижда, че утре заран отивам да я гледамF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Не е за мен, но ще я потествам хубавата.Имат доста болежки, Стилото спрямо Лагунката е безпроблемна кола
Коментар
-
emzo написа:http://www.cars.bg/u502879 някой нещо нередно да вижда, че утре заран отивам да я гледамВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
emzo написа:Еми ще видим, 2.2 са по-малко проблемни.Нямам идея с какъв софтуер и кабел се закача, но и не съм търсил, аз отивам да гледам дюзи, маховик и съединител, другото ще е на късмет А и турбото ще видя за луфтове.
Коментар
-
Дано да отговаря на описанието. В началото на годината се запалих много по модела, дори ходих да гледам няколко, една имаше подобно описание - перфектна, всички екстри... На живо - пълна скръб. За съжаление - не се побрах нормално в нито една Ходих на среща на Рено-форума, консултирах се с някои собственици на такива. Навигацията им за България работи безпроблемно, открили са ключа, ако изобщо съществува като проблем и ако това е някакъв фактор при избора. Недостатък - липсата на прожекторни фарове. А за Стило вече има и до с доста добро качество, с комбинирани дневни светлини с маркировка. Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар