Онзи ден един колега като ми каза и направо ми направи душевна чи....я. Започват да спират масово автомобили с китайски ксенон за проверка на светлините. Не можа да ми обясни синът му с каква кола точно е бил, но са му праснали акт защото фаровете не светят правилно. Първо са блестяли и след проверка се оказало, че не са регулирани както трябва. Всичко това е много хубаво, но най хубавото е, че почват от тези с китайските Ще го питам за подробности как са му направили проверката, дали на място или след проверка в сервиз.Редактирано заглавие.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акция "Китайски ксенон".
Collapse
X
-
Това, че фаровете не светят правилно НЕ Е до ксенон, а до регулировка на фаровете. Ти и с обикновени крушки да си, щом не ти са регулирани правилно фаровете- пак заслепяваш колата срешу теб. А глобата е за сервиза, където е минал ГТП, защото вземат пари и за реглаж на фаровете!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
-
Re: Акция "Китайски ксенон".
chaveto написа:Онзи ден един колега като ми каза и направо ми направи душевна чи....я. Започват да спират масово автомобили с китайски ксенон за проверка на светлините. Не можа да ми обясни синът му с каква кола точно е бил, но са му праснали акт защото фаровете не светят правилно. Първо са блестяли и след проверка се оказало, че не са регулирани както трябва. Всичко това е много хубаво, но най хубавото е, че почват от тези с китайските Ще го питам за подробности как са му направили проверката, дали на място или след проверка в сервиз.Редактирано заглавие.Модераторски екип fiat-bg.org
Коментар
-
spark написа:В Русия забраниха ксеноните които не са фабрично монтирани, така че карайте докато може
Коментар
-
Интересно ... Ушеви да не мислят, че фабричния ксенон на Мерцедес да речем, е произведен в Цюрих.Марката е едно, къде е произведен друго.Айде сега и на преглед "Ксенон" да трябва да минаваме. За 18-20 лева годишно. Със стикер.Не че аз ползвам такива фарове, ама когато нещо се прави ["акцията"], трябва да се мисли..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Подкрепям! Ако успеят да разкарат всички с блестящите ксенони от пътя, с удоволствие ще сваля моя от лупите! Но няма да могат просто, защото трябва да седнат експерти по светлина в автъомобила и да напишат правилата. Засега могат само за нерегулирани фарове да ти кажат нещо, а аз такива притеснения нямам. Стендовете си ги калибрират по мен. От друга гледна точка - ксенонът е "конструктивно изменение", или там какво беше, стана въпорос за това нещо в една тема за стикерите на газовите уредби, онези с жълтия триъгълник и вътре. Газовата също е конструктивно изменение и подлежи на контрол. И с ксенона трябва да е така. Найт-брейкъра ще се върне на мода.
Коментар
-
ogi28b написа:Подкрепям! Ако успеят да разкарат всички с блестящите ксенони от пътя, с удоволствие ще сваля моя от лупите! Но няма да могат просто, защото трябва да седнат експерти по светлина в автъомобила и да напишат правилата. Засега могат само за нерегулирани фарове да ти кажат нещо, а аз такива притеснения нямам. Стендовете си ги калибрират по мен. От друга гледна точка - ксенонът е "конструктивно изменение", или там какво беше, стана въпорос за това нещо в една тема за стикерите на газовите уредби, онези с жълтия триъгълник и вътре. Газовата също е конструктивно изменение и подлежи на контрол. И с ксенона трябва да е така. Найт-брейкъра ще се върне на мода.
Коментар
-
Ама то си е време да има акция нерегулирани фарове! Аз карам с найтбрейкъри и си виждам достатъчно! Е - достатъчно, докато някой тИрикат не ме заслепява - независимо дали насрещно идващ или отзадналетяващ в огледалата. Който не вижда - няма място зад волана. Аз как мога да виждам с найтбрейкърите, а оня да не вижда с ксеноните?
Коментар
-
///// написа:Ама то си е време да има акция нерегулирани фарове! Аз карам с найтбрейкъри и си виждам достатъчно! Е - достатъчно, докато някой тИрикат не ме заслепява - независимо дали насрещно идващ или отзадналетяващ в огледалата Който не вижда - няма място зад волана.
Коментар
-
Airfan написа:///// написа:Ама то си е време да има акция нерегулирани фарове! Аз карам с найтбрейкъри и си виждам достатъчно! Е - достатъчно, докато някой тИрикат не ме заслепява - независимо дали насрещно идващ или отзадналетяващ в огледалата Който не вижда - няма място зад волана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар