Стриптизьорка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подарък за шефа?
Collapse
X
-
Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха.
Коментар
-
willow75bg написа:Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха..
Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар