Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарък за шефа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стриптизьорка :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха.

Коментар

willow75bg написа:
        Благодаря Ви за предлаженията.Нали споменах,че е непушач,така че запалката и пурата отпада.Това със книжките е много добра идея,но пък нямам време-денят е понеделник.Рафтинг и картинг нямаме в Плевен,но пък със сигурност би му допаднало.Стриптизьорка не става,щот жена му е тук и не върви нещо.Разни стойки и такива атрибути за бюрото даже си има в излишък.Най ми допада идеята за някоя СПА процедура,но като незнам тук в тоя наш Мегаполис има ли такова нещо,даже и в интернет не се рекламират.Да не взема да го пратя на някоя руса или мургава,че тогава .....Даваите още предложения,че така ме насадиха.
        След като е рокаджия, мисля че тортата с циците ще е най-атрактивно както спомена колегата по напред в темата .
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

dikanio написа:
          Стриптизьорка :D
          За 50 кинта най-много да е циганска мастия :D Ако беше от София щях да те пратя в паник мания.Там има всякъкви измишльотини
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Джапанки и вибратор.
            Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
            Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Въпроса е уреден.Остава сега да му хареса и да почерпи с някой премиика.

Коментар

сподели де
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Една риза Българско производство.Дано съм улучил размера.Ще си проличи,ако има

Коментар

Е поне и кърпа да му бяхте подарили (намек за сватба)
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                    X