Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Motorola проблем...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Motorola проблем...

Колеги, някой от региона Плевен, Червен Бряг, Луковит и прочие да разполага с моторола RAZR2 V8 V9 V9m V9x Z9? По конкретно, трябва ми някой да ми зареди една батерия на такъв телефон или да услужи за половин час с неговата батерия, за да мога да си оправя телефона. При неколкократни опити за смяна на фърмуера ми се изтощи батерията, следователно телефона неможе да я заради поради липса на софтуер и сега немога да го подкарам...Моделите на батериите, които ми трябват са BX40; BX50Черпя с кафета, бири, лимонади и прочие
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Дали батерията ти не е паднала до критичен минимум, при който телефона не може да се зарежда по нормален начин и да се стартира ?Нямаш ли познат в някой магазин за телефони или някой от форума ако има... По принцип колегата който е бил шеф на сервиз доста дълго време,... си "възбужда" батериите като паднат така (на нокия) като директно с кабелче подържи батерията на зарядното няколко минутиЗвучи тъпо но при него и при нокия става
    Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
    Jim Morrison

Коментар

Пробвах го и тоя номер с възбуждането ама нестава... Батерията е изтощена почти напълно.Днес питах в Handy, обаче там нямаха такава
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

То да не ровя за точния модел но на почти всички мотори чипа за управление е в нея. И ако не се ползва третия извод за управление не може да стане такава е схемата на поне тези дето съм бъзикал. Разлепи лепенката от горе и пробвай да зареждаш направо на полюсите им. Имай в предвид че корписа е +. При префлашването косумацията е доста яка и а и щом казвш че си правил няколко опита. Принципно вероятно знаеш че за да се почне тази операция батерията трябва да е поне над 50% процента заредена. И аз съм си погаждал подобен номер от бързане и мераци. И успех
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

батерията може да я стреснеш със зарядно от нокия но не и да я заредишогледай се в магазините за гсм-ми не продават ли унивесално зарядно за батериитука е 5 лввърши чудесна работаако не намериш пишиимам гсм сервиз
          Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Working...
          X