Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самозалепв. фолио и принтер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Самозалепв. фолио и принтер

Колеги интересува ме някой пробвал ли е да си вземе самозалепващо прозрачно фолио и да си отпечата на мастилено струен принтер нещо.Наример да си направи лого на форума за колата??? Ще станели въобще? Аз си мисля че мастилото няма да хване на гладката повърхностА ако е лазерен принтера?
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

мастолото хваща ама неизлиза изсъхнало.виж залаазерен не съмн пробвал и там немога да кажа , но предполага че и там ще въщия случаи.порбвал съм и затова го казавам.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

На 90% съм убеден че няма да стане. 10% съмнение идват от това, че не съм го пробвал
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

по принцип може, зависи от принтера и дали има настройка за печатане върху фолио - виж въководството какво казва.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: Самозалепв. фолио и принтер

Interceptor написа:
          Колеги интересува ме някой пробвал ли е да си вземе самозалепващо прозрачно фолио и да си отпечата на мастилено струен принтер нещо.Наример да си направи лого на форума за колата??? Ще станели въобще? Аз си мисля че мастилото няма да хване на гладката повърхностА ако е лазерен принтера?
          А защо не намериш някоя рекламна агенция и не си го поръчаш,вместо да потрошиш пари и време и накрая да те е яд?Отиваш в агенцията,казваш какво и как го искаш,показват ти визуално как ще изглежда и ти го правят....
          ex.Мареа ТД100

Коментар

С лазерен принтер на ПВЦ фолио - не става, гаранция!За мастилен - не е въпроса в принтера, а в мастилото. За печатане върху PVC фолио се ползва специално мастило, разбирай - специални картриджи, които са доста по-скъпи от обикновените мастила за ежедневно печатане на хартия. Иначе ако намериш такава мастилница, с всеки мастилен принтер ще стане.Най-добре в агенция, и аз ти казвам.

Коментар

Лазерен принтер и PVC фолио не се понасят - шанса фолиото да полепне по барабана в "печката" е 95%. Мастилоструен принтер и PVC фолио - също не се понасят, каквито и мастила да се ползват. Солвентен принтер и PVC фолио - това е вярната комбинация. Мастилата са специални за PVC фолиото, дюзите са специални, всичко е специално Около 10-18 евро излиза квадратен метър PVC за билборд, напечатано. На обикновено фолио - доста по-тънко трябва да е.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Каква е разликата между солвентен и мастилено-струен принтер? Наистина питам, защото не знам.

Коментар

Аз печатам на лазерен принтер на пвц фолио. Но в началото на листа залепвам хартиено тиксо което обхваща фолиото и подложката така че да не се разлепи фолиото от подложката и да залепне на барабана.
                  Обичам си работата.

Коментар

Working...
                  X