Колеги интересува ме някой пробвал ли е да си вземе самозалепващо прозрачно фолио и да си отпечата на мастилено струен принтер нещо.Наример да си направи лого на форума за колата??? Ще станели въобще? Аз си мисля че мастилото няма да хване на гладката повърхностА ако е лазерен принтера?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самозалепв. фолио и принтер
Collapse
X
-
Re: Самозалепв. фолио и принтер
Interceptor написа:Колеги интересува ме някой пробвал ли е да си вземе самозалепващо прозрачно фолио и да си отпечата на мастилено струен принтер нещо.Наример да си направи лого на форума за колата??? Ще станели въобще? Аз си мисля че мастилото няма да хване на гладката повърхностА ако е лазерен принтера?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
С лазерен принтер на ПВЦ фолио - не става, гаранция!За мастилен - не е въпроса в принтера, а в мастилото. За печатане върху PVC фолио се ползва специално мастило, разбирай - специални картриджи, които са доста по-скъпи от обикновените мастила за ежедневно печатане на хартия. Иначе ако намериш такава мастилница, с всеки мастилен принтер ще стане.Най-добре в агенция, и аз ти казвам.
Коментар
-
Лазерен принтер и PVC фолио не се понасят - шанса фолиото да полепне по барабана в "печката" е 95%. Мастилоструен принтер и PVC фолио - също не се понасят, каквито и мастила да се ползват. Солвентен принтер и PVC фолио - това е вярната комбинация. Мастилата са специални за PVC фолиото, дюзите са специални, всичко е специално Около 10-18 евро излиза квадратен метър PVC за билборд, напечатано. На обикновено фолио - доста по-тънко трябва да е.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар