Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли някой, печелил кола или нещо друго от игра?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хахахаха ... една вечер за 15 минути ме накараха да напиша няк’ва история ... и спечелих камера от тошиба ... http://issuu.com/toshibaseei/docs/once_upon_a_time - на 12та страница
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Моя син от 5 години кара Алфа Ромео 147 спечелена от негов колега в бинго зала и взема колата направо от залата където беше изложена . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Единственото по-сериозно нещо е около 1000 евро от Бинго в Италия

Коментар

Аз знам само 1 случай...съседка спечели от 2ри тотошанс преди доста време сигорно 5-6 години Ford Focus Но като цяло съм сигорен ,че не е истинска работата с повечето игри...

Коментар

Ей сега, като прочетох поста на Rider, се присетих за спечелени в Белене от ТОТО и ДЛ Форд Фокус, и ако не се лъжа Субару Импреза.Но на ТОТО и Държавна лотария някак имам доверие (па макар и ТОТО да се държи от гръкос). А всички тези игри и дарителски кампании с SMS-и са източник на милиони за ’отбрани’ люде... Даже съм сигурен, че правят машинации с приходите и укриват данъци...

Коментар

Имам приятел, който спечели един Ситроен Саксо, ако не се лъжа. От томбола на вестник, пак ако не се лъжа.Режеха се талончета и се изпращаха.После едно детенце рови в огромната купчина и ... така.Та имаше големи полемики, че на моя приятел писмото беше в червен плик.Беше много отдавна. Прохождаха тогава тези томболи.
              Humppa написа:
              Но на ТОТО и Държавна лотария някак имам доверие (па макар и ТОТО да се държи от гръкос)
              Гръкос ли е, всичко е ментакис за мене. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Провокиран от темата се сетих, че имам билетче от Държавната лотария. Проверих го току що в сайта на същата и се оказа, че печеля талон за зареждане на гориво на стойност 20лв. Малко, но от сърце, както се казва. Ми да ми е честито...
                Peugeot 301
                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Печелил съм най-много тройка,но се оказа,че фишът ми е за следващо теглене и нищо не спечелих... :P
                  Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Братовчедката на моята съпруга като малка купила билетче от държавната лотария. Спечелила е Волга. Било е някъде началото на 80-те.....Скоро, когато БНТ си чества годишнината, даваха някакви архивни кадри от миналото. Видяха се как им връчват ключовете, самите те...починалия и баща. Беше страшна емоция и драма. Иначе волгата още движи, макар и ветеран.Аз имам четири поредни тройки от поредни тиражи.....по-скоро ми беше интересно поредноста на печалбата, отколкото самата тя Но пък имам вълнуващи и странни моменти в живота си - 97-ма година, когато беше мизерията и виденовото време....вървях по тротоара до Семинарията без пукната стотинка в джоба си и зверски гладен - намерих пари на тротоара. Мисля, че господ ми ги прати. После след години пък, голямата ми дъщеря намери 50 лв. и доста дълго време си игра с тях, докато забележа какво държи Иначе редовно намирам пари...по малко, но редовно.

Коментар

Working...
                    X