Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли някой, печелил кола или нещо друго от игра?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също познавам приятел, който спечели Шевролет от 2-ри тото шанс Една съученичка спечели от вече несъществуващата бира Плевен ФИАТ ПУНТО!Друга съученичка от лотарията спечели двустаен апартамент...
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Слав написа:
      Ясно е, че една част от колите ще бъдат дадени на случайни хора, за да не се будят подозрения в обществото, но съм убеден, че останалата част ги получават добре познати, близки, любовници, приятели и т.н. по реда си хора на раздаващия наградите Няма какво да се лъжем...Иначе да - преди пет или шест години мой приятел спечели Мазда от М-тел (спортните малки кабриолетчета) не им знам точния модел.Явно бяха залежали на вносителя
      Е, чак пък на близки и любовници... Може в някои случаи и така да е, но в повечето случаи действат по начина, който ще ви опиша. Имам познати, големи богаташи, които притежават верига хотели. Та преди няколко години имаше един концерт на М Тел. Голямата награда беше Daihatsu не знам си какво. Та на въпросните ми познати им звъннаха от Мтел и им предложиха да платят половината (ако не се лъжа) от цената на автомобила и да го "спечелят". На същия принцип действат и в разни предавания от рода на Мюзик айдъл и разни такива.При същите мои познати беше отседнал Марин - победителя от Стар Академи. Идеята при разни такива певци е да си плащат, за да ги рекламират и да им осигуряват участия. В момента, в който спрат да си плащат спират и участията им и така им свършва кариерата. Замислете се само колко такива уж големи таланти са известни за по един ден.
      Един за всички, всички за мен

Коментар

Един приятел спечели 15хил лв от Големия Кеш есента. Изплатиха му ги след около 20дни. С 6-7смс беше играл

Коментар

Братовчед ми спечели преди 4 години Ситроен С4 след попълване на талон в Германос

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Последно спечелих 4-ка от 47-мия тираж на ТОТО-то и сума от 30.50 лв.
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Приятел спечели пералня от Била в Младост, а баща ми фотоапарат и телефон (от два различни пъти) в Експо Центъра.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Един колега тук от форума сестра му спече мини купър от глобул
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

В далечната вече 2003-та спечелих една 128 мегабайтова флашка от БАИТ ЕКСПО. Беше голяма гъзария, а аз тогава си имах 32 мегабайтова флашка

Коментар

В нашето семейство се случват странни неща - печелим от игри, в който не сме подавали каквато и да е било заявка за участие. Разяснявам: Преди 5-6 год. спечелихме компютърна конфигурация от тогавашното "Електроснабдяване" - Ямбол. Томболата е била теглена между всички потребители, платили чрез банкомат или по интернет. Нито знаехме за томболата, нито гледахме тегленето и по местната кабеларка. Разбрахме чак, когато репортери ни потърсиха за интервю. След това съпругата ми спечели безжичен телефон от бившото БТК пак от някаква томбола разиграна между потребители сменили тарифния си план. Иначе от томбола на "Милка", в коята си участвахме - с касова бележка за покупка на продукти - спечелихме цяла крава - плюшена дълга 60-70см и висока около 50см. От време на време ни спохожда по някое такова дребно щастие...
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Оооо, Венко... Де се загуби?По едно време моята жена беше подкарала едни печалби... крава от Милка, раница от Нестле, часовник от Джим Бим, телефон (Самсунг А800, тогава струваше 700 лв) от МТЕЛ на панаира в Пловдив (то всъщност аз го спечелих него, но тя изкяри )... От Тотото съм печелил най-много 4-ка. Но до кола не сме стигали (засега ).А имаме във входа едни съседи, които от 3 тиража на Държавната Лотария преди 25-тина години са печелили апартамент в София, лек автомобил "Москвич" и 20.000 лв. Като му тръгне на човек...П.П. Забравих да се похваля, че спечелих и 100 лв от "Минута е много" за зададен въпрос

Коментар

Здравейте, спечелих MP3 Player от промоцията на OMV, а дори не съм зареждал гориво .Тяхната игра, която се я има в момента там за Шрек може онлайн от сайта им да се играе. Така спечелих аз.

Коментар

paralesa написа:
                          със сигурност вече се зарибих да играя тото да видим какво още? Snake-готино хлапе,живо и здраво да ти е,определено за годинките си умее да мисли-ще стане човек от него,дето се вика
                          Благодаря за пожеланията! Всъщност участието беше през 2006 г., а хлапето вече е пъпчив младеж с мутирал глас .
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

presinka написа:
                            Слав написа:
                            Ясно е, че една част от колите ще бъдат дадени на случайни хора, за да не се будят подозрения в обществото, но съм убеден, че останалата част ги получават добре познати, близки, любовници, приятели и т.н. по реда си хора на раздаващия наградите Няма какво да се лъжем...Иначе да - преди пет или шест години мой приятел спечели Мазда от М-тел (спортните малки кабриолетчета) не им знам точния модел.Явно бяха залежали на вносителя
                            Е, чак пък на близки и любовници... Може в някои случаи и така да е, но в повечето случаи действат по начина, който ще ви опиша. Имам познати, големи богаташи, които притежават верига хотели. Та преди няколко години имаше един концерт на М Тел. Голямата награда беше Daihatsu не знам си какво. Та на въпросните ми познати им звъннаха от Мтел и им предложиха да платят половината (ако не се лъжа) от цената на автомобила и да го "спечелят". На същия принцип действат и в разни предавания от рода на Мюзик айдъл и разни такива.При същите мои познати беше отседнал Марин - победителя от Стар Академи. Идеята при разни такива певци е да си плащат, за да ги рекламират и да им осигуряват участия. В момента, в който спрат да си плащат спират и участията им и така им свършва кариерата. Замислете се само колко такива уж големи таланти са известни за по един ден.
                            Пълни врели - некипели. Какви любовници, какви пет лева бе хора!? Като го чете това човек, остава с впечатлението, че говорите за семейни фирми в които решенията и организацията се създават от един единствен човек. Не предполагате ли, че ако си с такъв ранг в Мтел, че да манипулираш резултат от такава кампания не ти е нужно да го правиш за да подариш кола на любовницата си!? И колко точно си представяте, че са ангажирани с една такава организация, че да издадеш незаконно нареждане на една маса народ и те да ти го изпълнят без да стане скандал!?Изобщо никой не си прави труда за такова нещо!

Коментар

liverpool235 написа:
                              Мой съсед преди години спечели от някаква игра с билетите на полувремето на Герена,чисто ново Рено Клио.Отностно тв игрите не познавам и не съм чувал близък,да е печелил нещо подобно..
                              Да и аз го познавам този човек,неговият брат ми е съсед и действително спечели кола и я продаде веднага

Коментар

mnpenchev написа:
                                Humppa написа:
                                Аз пък въобще не вярвам, че раздават 60 голфа. Според мен има само един голф, който е в студиото, а след края на играта ще го върнат в шоу-рума
                                Аз съм на същото мнение, за това не съм пуснал и 1 смс и само съм спечелил от това.
                                Провокиран от тези две мнения в темата за "СМС за милиони", реших да повдигна отново въпроса: Познавате ли някой, спечелил Голф или 20 000 лв. от играта?Аз лично нямам познат, спечелил в играта, с което в никакъв случай не искам да кажа че не се печели.А може, междувременно, ваши близки или вие да сте спечелили "нещо" от други игри на късмета и да споделите радостта си с нас - да поцъкаме завистливо! :P

Коментар

Working...
                                X