На полувремето на мача пак вървеше играта с голяма награда - кола. Замислих се - кой наистина печели тези награди? Само за Световното и "Биг брадър" бяха по една на седмица. А в колко други тв игри и промоции на магазинни вериги - "печелиш кола"!?! Наистина - голяма награда, която за разлика от парите не може да остане незабелязана. Въпросът ми е - ваш близък или познат печелил ли е кола? Аз лично знам за една червена Тойота Ярис - спечелена от игра за моторни масла преди доста време. Колата беше по-спортно изпълнение с оптичен тунинг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли някой, печелил кола или нещо друго от игра?
Collapse
X
-
Един познат спечели Субаро от томбола на Пловдивски панаир 2005. Той в началото не искаше да попълни талон за томболата - навихме го да се пробва.После се оказа че няма химикал - услужих му с моя.Спечели колата и след около година я продаде.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Ясно е, че една част от колите ще бъдат дадени на случайни хора, за да не се будят подозрения в обществото, но съм убеден, че останалата част ги получават добре познати, близки, любовници, приятели и т.н. по реда си хора на раздаващия наградитеНяма какво да се лъжем...Иначе да - преди пет или шест години мой приятел спечели Мазда от М-тел (спортните малки кабриолетчета) не им знам точния модел.Явно бяха залежали на вносителя
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Познавам един съсед, който преди много години спечели кола от държавната лотария. Продаде я и кварталните смокове го налазиха и изпиха парите.Аз чат-пат участвам в разни игри - с SMS-и и други. Спечелил съм около 3000 лв. в рамките на няколко години. В тази сума влизат и парите, които спечели малкият ми син при Ники Кънчев в "Един срещу всички": http://www.vbox7.com/play:334a40d1&start=56 . Беше супер-готино преживяване.Аз съм един от, мисля, 5-те човека в цяла България, който позна до стотна резултатите от изборите преди няколко години и спечелих 500 лв. Последното, което спечелих, беше уикенд за двама в хотел "Пампорово", който "изконсумирах" точно преди 3 дни. Е, малко тъжна гледка е зимен курорт посред лято, но нали е безплатно :D .Кола не съм печелил, въпреки огромното ми желание
. Миналата година участвах с SMS-и около Коледа в играта за някакви мерцедеси. Пратих SMS-и за повече от 100 лв., от които 80 лв. в рамките на един ден, в който се надявах да разбия конкуренцията, но нямах късмет. Надявам се, че всичко е било до късмет и няма измама. Но кой знае...
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Жена ми спечели 300лв от СМС играта на "Стани богат" преди 4-5 години.Ироничното е че прати СМС-а от моя телефон и аз и поставих условието ако спечели да даде 100лв на мене.На другия дем ми се обадиха, поискаха банкова сметка и три имена и ЕГН и преведоха парите за 2 дена.А жената кеф си изхарчи 200лв за парцалки - аз с моите 100лв заведох домочадието на едно уикендче на Цигов чарк - е, добавих и от мен де - нали съм добричък...Ама преди 5 години 300лв си бяха половин добра заплата мамка му, а жената беше на майчинство само и хич не ни стигаха парите.Та бяха добре дошлиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
А аз лично съм пускал СМС-и и талони за различни игри, промоции и автосалони, но до сега нямам "заработен" нито лев от никъде. А човекът спечелил билет за концерт, а на концерта - лек автомобил. :D Този късмет е много впечатляващ! В заглавието писах само за кола като награда, но после го допълних, тъй като темата не е статистическа, а просто споделяне на радост от печалба, и ми е интересно да науча и за всякакви други награди, които нали са награди - винаги са приятни. А може някой пък да е "спечелил" нещо неприятно?Ред. Докато гледах клипа, колегата paralesa е писал. Венко, с право може да се гордееш със сина си!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар