uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WRC България, някой знае ли нещо?
Collapse
X
-
TAIF написа:uBoy написа:Дизелака ме разцепи и вървеше доста кокурентно мисля !||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
WRC
Четох по весниците че са ги карали да си купуват по 12 гуми МИЕШЕЛИН и да наливат от определен вид Бензин.А нашите не са знаели точно какво да правят и нямат достатачно финанси и са ги отписвали .като от тима на Турал Метко Велинград.Въобще много се пише критики за официялните организатори че неса ни зачитали въобще като участници.то и така си беше .та едното мякто където бяхме Чуждите гости -наблюдаващи ралито като минаха техните коли /чуждите/ и си тръгнаха.
Коментар
-
Всичко е до финанси. Няма как да ни зачитат и то не защото пилотите са ни по-лоши, просто защото колите им са осезаемо по-слаби. Аз гледах ралито с приятелката ми която си няма и представа от коли и дори и на нея и направи впечетление, че наще са осезаемо по-бавни.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Humppa
-
Re: WRC
kluchar написа:Четох по весниците че са ги карали да си купуват по 12 гуми МИЕШЕЛИН и да наливат от определен вид Бензин.А нашите не са знаели точно какво да правят и нямат достатачно финанси и са ги отписвали .като от тима на Турал Метко Велинград.Въобще много се пише критики за официялните организатори че неса ни зачитали въобще като участници.то и така си беше .та едното мякто където бяхме Чуждите гости -наблюдаващи ралито като минаха техните коли /чуждите/ и си тръгнаха.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да ето тук има някой матеряли по въпроса:http://topsport.ibox.bg/news/id_1221.../section/id_12FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Брат ми е силно разочарован от организацията.Ходиха с приятели в съботата - купиха си предварително билети от по 10 лв.Там на място никой никъде не им ги е поискал. Много го е яд, че се набута с тези билети. Добре, че не си е купил билет за цялото рали, 50 лв...Има и доста снимки, но даже аз още не съм ги видял.Ако има интересни кадри, ще кача някой и друг довечера.Ето тук малко снимков материал:http://picasaweb.google.com/jordache...eat=directlink
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар