Колеги знам макар, че сега света е футбол искам да попитам, дали някой знае нещо повече за предстоящето WRC??? Места, билети, цени, трасе и въобще всичко което се сетите. Единственото което разбрах е, че в Неделя на пл. Ал. Невски ще има шоу със Себастиян Льоб /ако така му се пише името /
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WRC България, някой знае ли нещо?
Collapse
X
-
http://www.rallybulgaria.com/cgi-bin...01&p=0001&g=В сайта има пълна информация за ралито, започва на 9ти Юли. :D
-
Immortal написа:Някой знае ли, дали билети ще могат да се купуват на място?Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:Immortal написа:Някой знае ли, дали билети ще могат да се купуват на място?
Коментар
-
А как да го измислим къде е евентуално ще е най - интересно да застанем независимо дали и колко е платено. Аз не познавам маршрута ... и за мен е доста трудно да преценя, а ще имам само няколко часа на разположение да преценя защото ще пътувам от Варна в събота през нощта за да мога да гледам в неделя .....
Коментар
-
kazan написа:А как да го измислим къде е евентуално ще е най - интересно да застанем независимо дали и колко е платено. Аз не познавам маршрута ... и за мен е доста трудно да преценя, а ще имам само няколко часа на разположение да преценя защото ще пътувам от Варна в събота през нощта за да мога да гледам в неделя .....Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
kazan написа:Полезна информация! А за позицията, ясно ще обмислям до последно къде ще е. Все ми се върти из главата 1-2 бъзри рискови завояНастоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
Рали България 2010 WRC
И аз ще хада Петък първо около язовир Батак пътя Пещера после около Бязовир Белмекен После на тръгване за София е етап Разклона от магистралата за Мухово при краварника.Мисля ди си спя в Къщи- Велинград Ако има желаещи елате Скоро ходихме на едно на Мухово първи етап и после на Траянова врата 2 ри етап И тази седмица ще обиколим пак и другата на ралито
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар