Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WRC България, някой знае ли нещо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета, до колкото разрах билетите са за трасета на които може да се отиде точно преди преминаването на пилотите и да се излезе точно когато премине последния .. а за отделни места по трасето на които трябва да си преди затварянето на отсечката .. за там не се плаща нали ?Таа.. как седят нещата на Мухово и въпросната отбивка за която спомена @kluchar ? Платена/Безплатна ?!Ние ще пристигаме събота към 17:00 и се чудим къде да заставаме , че да сме подготвени за Неделя.. та за това попитах за Мухово
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Събота и аз ще присъствам на ралито,за неделя не съм сигурен още. Предполагам че билети за отсечките ще се продават на място. Още вчера бяха заградили почти всички места за гледане в отсечката Пещера- добра вода и за Дъното-яз.Батак с ленти даже и паркингите! Ето едно клипче от свободната тренировка на Петер Солберг тази събота и неделя на пътя за с. Равногор и с. Розово- Розовски вриз. Имаше доста публика и голямо шоу www.vbox7.com/play:0bd8888a ! Естесвено се снимах и с него!
      Прикачени файлове
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Аз отивам в петък вечерта, за да заема места за събота. Имам приятели в близко село с който ще се видя и сутринта рано, рано ще съм там. Обещавам да изкажа впечетления и о възможност да кача някоя снимка за хората който ще пропуснат.
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

път

Незнам само до кога ще пускат ако се иде например от Велинградкъв контра стената до къде ще пускат -да не се ходи пеш много дали да не взема да ги питам
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

sacheto написа:
            Събота и аз ще присъствам на ралито,за неделя не съм сигурен още. Предполагам че билети за отсечките ще се продават на място. Още вчера бяха заградили почти всички места за гледане в отсечката Пещера- добра вода и за Дъното-яз.Батак с ленти даже и паркингите! Ето едно клипче от свободната тренировка на Петер Солберг тази събота и неделя на пътя за с. Равногор и с. Розово- Розовски вриз. Имаше доста публика и голямо шоу www.vbox7.com/play:0bd8888a ! Естесвено се снимах и с него!
            Как така заградени с ленти ? И ние с един приятел мислим да ходим събота сутрин, още от ранни доби за да можем да влезем на някъде и да се установим!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колега пътя е ограден с ленти с цел плащане за да гледаш! Имайте напредвид че пътя ще го затворят 2ч.и половина преди старта на първата кола а поточно в 7.00ч в събота сутринта,говоря специално за Пещера!
              Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
              Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Само да предопредя, че е кучешки студ. През ноща на Белмекен беше към 0 градуса /според термометъра на приятел/

Коментар

Колеги ето и малко снимки, както обещах. Ако модераторите сметнат, че темата вече става за друго място да я местят и да ме извинят
                  Прикачени файлове

Коментар

и още малко..........
                    Прикачени файлове

Коментар

Ами това са по-добрите Лично аз мисля, че на дали WRC ще дойде скоро пак. Искам да благодаря на всички рацери който след като подпинаха решиха, че карат по-добре от пилотите и цяла нощ летяха в Долна баня и Костенец Хвала на такива рацери

Коментар

Дизелака ме разцепи и вървеше доста кокурентно мисля !

Коментар

uBoy написа:
                          Дизелака ме разцепи и вървеше доста кокурентно мисля !
                          Астрата ли? Мисля, че добре вървеше найстина!

Коментар

да , за нея говоря ето и 2 снимки от мен на Дизелака 2рата снимка съм я приближил за да се видят пушаците отзаде :D
                            Прикачени файлове

Коментар

Аз имам една нейна снимка (отзад) докато катереше нанагорнище и доста чадеше :D

Коментар

качи я и нея :Dхахахаха

Коментар

Working...
                                X