Момчета, до колкото разрах билетите са за трасета на които може да се отиде точно преди преминаването на пилотите и да се излезе точно когато премине последния .. а за отделни места по трасето на които трябва да си преди затварянето на отсечката .. за там не се плаща нали ?Таа.. как седят нещата на Мухово и въпросната отбивка за която спомена @kluchar ? Платена/Безплатна ?!Ние ще пристигаме събота към 17:00 и се чудим къде да заставаме , че да сме подготвени за Неделя.. та за това попитах за Мухово
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WRC България, някой знае ли нещо?
Collapse
X
-
Събота и аз ще присъствам на ралито,за неделя не съм сигурен още. Предполагам че билети за отсечките ще се продават на място. Още вчера бяха заградили почти всички места за гледане в отсечката Пещера- добра вода и за Дъното-яз.Батак с ленти даже и паркингите! Ето едно клипче от свободната тренировка на Петер Солберг тази събота и неделя на пътя за с. Равногор и с. Розово- Розовски вриз. Имаше доста публика и голямо шоу www.vbox7.com/play:0bd8888a ! Естесвено се снимах и с него!Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
sacheto написа:Събота и аз ще присъствам на ралито,за неделя не съм сигурен още. Предполагам че билети за отсечките ще се продават на място. Още вчера бяха заградили почти всички места за гледане в отсечката Пещера- добра вода и за Дъното-яз.Батак с ленти даже и паркингите! Ето едно клипче от свободната тренировка на Петер Солберг тази събота и неделя на пътя за с. Равногор и с. Розово- Розовски вриз. Имаше доста публика и голямо шоу www.vbox7.com/play:0bd8888a ! Естесвено се снимах и с него!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар