Здравейте, колеги, налага ми се да търся кола за братовчедка ми, за около месец, въпросът ми е, ако сте ползвали такава услуга да споделите. Понеже гледам цифри от 600евро, което горе долу е нормално, но ако сте запознати с евтини алтернативи споделете Всяко мнение ще ми е от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рент-а-кар
Collapse
X
-
Re: Рент-а-кар
BEX---GT написа:Здравейте, колеги, налага ми се да търся кола за братовчедка ми, за около месец, въпросът ми е, ако сте ползвали такава услуга да споделите. Понеже гледам цифри от 600евро, което горе долу е нормално, но ако сте запознати с евтини алтернативи споделете Всяко мнение ще ми е от полза.Fiat fen
-
Една стара лада, раздрънкана от всякъде, удобства - няма.... че чак и 600 евро за една лада... после я я продадеш, я не... само нерви, ако закъсаш някъде.... Зависи каква кола иска братовчедката ти. Щом е за 1 месец, може по-малка кола за 200-300 евро, че и по-малко, но трябва да се обиколят фирмите или да видиш онлайн какво се предлага. Иначе си плащаш само горивото, в наема влиза всичко - ГО, каско, винетка, може детско столче или друго, ако сте се договорили. Фирмите имат различни изисквания за възраст и стаж, затова е хубаво да се запознаеш. Освен това имат ограничения за това кой може да кара колата - обикновено е само наемателят, освен ако не е вписано друго. Това е важно, защото ако стане инцидент и ако кара някой друг - намемателят на колата ще плати за щетите. Има и повреди, които не се покриват от каското - например ако огънеш джанта - изправянето си го плащаш. Освен това има фирми, които имат ограничения за пробег или километри, на които може да се отдалечава колата от града - с две думи - четете условията внимателно. Иначе е отлична алтернатива - качваш се, сипваш и караш и нямаш грижи....Kuku: 20 евро на ден, ако я наемаш за няколко дни... за 30 дни цената пада в някои случай и до 50%Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Да, може би най-добре ще е да се договорим. Ще отида тези дни до някои фирми да поразпитам.Даже и колегата ХФ-ХПЕ ми е много близо, а си спомням, че се занимаваше точно с това.Все пак, ако имате преки наблюдения върху някоя фирма, споделете.Благодаря ви на всички за мнениятаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Да, може би най-добре ще е да се договорим. Ще отида тези дни до някои фирми да поразпитам.Даже и колегата ХФ-ХПЕ ми е много близо, а си спомням, че се занимаваше точно с това.Все пак, ако имате преки наблюдения върху някоя фирма, споделете.Благодаря ви на всички за мнениятаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар